Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Szükségtelen és kegyetlen állatkísérleteket folytathat Elon Musk egyik cége

A Neuralinkre nehezedő nyomás miatt arra sürgetik a munkavállalókat, hogy pörgessék fel a dolgokat, ami számos élőlény szenvedéséhez és elpusztulásához vezet.

Kegyetlen állatkísérletekkel hozták kapcsolatba Elon Musk biotechnológiai cégét

A feljegyzések szerint a majmok szélsőséges szenvedést tapasztaltak a nem megfelelő gondozás és a rendkívül invazív kísérleti fejimplantátumok miatt.

Jövőre beültethetik emberekbe az első agyi chipeket Elon Muskék

Abban bíznak a Neuralink nevű startup szakemberei, hogy 2022-ben már beültethetik súlyos gerincvelő-sérült pácienseknek a korszakalkotó implantátumot, amellyel újra mozoghatnak.

Vetélytársat kapott a Neuralink, agyba ültethető implantátummal irányítanák a gondolatainkat

Szerdán a Synchron nevű startup megkapta az amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerfelügyelet (FDA) engedélyét a legújabb agyimplantátumuk emberi önkénteseken való tesztelésére.

Az idegtudomány úttörője szerint bóvli Elon Musk Neuralinkje

A híres idegsebész és neurológus szakember, Miguel Nicolelis nem rejtette véka alá véleményét a dél-afrikai származású amerikai üzletember legújabb találmánya kapcsán.

További Hírek

Egy híres neurobiológus szerint Elon Musk Neuralinkje pocsék és kezdetleges

A világ egyik leghíresebb neurobiológusa úgy gondolja, a majmon bemutatott módszer rendkívül általános és kezdetleges.

Videón, ahogy Elon Musk majma az agyával irányít egy játékot

Elon Musk találmányait világszerte hatalmas rajongás övezi, legújabb videója pedig egy futurisztikus világba repít minket, ahol mindannyian az elménkkel irányíthatjuk majd használati tárgyainkat – épp úgy, ahogy Elon Musk majma teszi az alábbi videón.

Ultrahanggal irányítható az emberi agy

Kutatóknak sikerült előállítani egy olyan módszert, melynek segítségével valós időben befolyásolhatják az agy működését, pusztán egy egyszerű ultrahang-készüléknek köszönhetően.

Idén már láthatjuk embereken működni a Neuralink agyimplantátumot

Elon Musk ambiciózus startupja 2021-ben áttérhet kísérleti állatokról emberi önkéntesekre, így kiderülhet, hogyan működik élesben a szerkezet.

Elon Musk gamerré drótozta egy majom agyát

Elon Musk azt állítja, az egyik startupja bedrótozta egy majom agyát, aki így képes a videójátékozásra – írja a Bloomberg.

Rengeteg etikai dilemmát vet fel a gondolatolvasó Neuralink technológia

Az emberi agyat számítógépekkel összekötő, Elon Musk fejéből kipattant ötlet alapján megvalósított Neuralink technológia korszakalkotó lehet, bár szakértők szerint nem éppen humánus az alkalmazása.

Nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket a Neuralink bemutatója

Szakértők egyáltalán nem voltak elájulva Elon Musk legutóbbi show-jától, sokak szerint egyenesen csalódást keltőnek tűnt maga a prezentáció és a technológia is.

Disznókon mutatta be Elon Musk, pontosan hogyan működik a gondolatolvasó Neuralink

A dél-afrikai származású amerikai üzletember pénteken leplezte le a Neuralink nevű implantátumot, amelynek segítségével korszakalkotó módon befolyásolhatóak az agyhullámok.

Elon Musk pénteken mutathatja be a gondolatolvasó Neuralink készüléket

A dél-afrikai származású amerikai üzletember legújabb startupjának fejlesztése lesz a fő témája annak a gyűlésnek, amit hét végére terveznek a különleges projekt kutatói.

Elon Musk hamarosan felfedheti a Neuralink részleteit

A Tesla vezérigazgatója bejelentette, hogy a rejtélyes, számítógépet emberi aggyal összekötő Neuralink interfész startupjáról augusztus 28-án közlik a legújabb híreket.