Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
351,12 Ft
Euró
378,95 Ft
Font
442,13 Ft
Bitcoin
44,183 $

További Hírek

Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő hangsúlyozta, a magar kormány minden egyes munkahelyért megküzd az országban.

Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő üzente, a kormány minden munkahelyért megküzd.

A magyar miniszterelnök továbbra sem nézi jó szemmel, amit Brüsszel csinál a szankciókkal, így a kormány nem tehet mást, minthogy folyamatos intézkedéseket hoz.

Hazánk több szempontól is versenyhátrányban van ilyen téren, a régióban a nyelv, a Nyugattal összevetve pedig a fizetések miatt.

Varga Mihály hangsúlyozta, emellett a magyar gazdaság növekedését is megvédik, dolgoznak rajta, ahogyan azon is, hogy tovább csökkentsék a hiányt és az államadósságot.

Orbán Viktor kormánya ugyanazt a politikát képviseli, mint a választások előtt, csak épp most sokkal nehezebb feladatokkal kell szembenézniük.

Ennek ismeretében némileg ellentmondásos az ENSZ munkaügyi szervezetének kijelentése.

A koronavírus-járvány miatt kihirdetett veszélyhelyzet ideje alatt átmeneti felmondási tilalommal védené az LMP a szülők munkahelyeit.

A javaslat egy része beruházna az infrastruktúrába, az oktatásba, a munkaerő fejlesztésébe és az éghajlatváltozás elleni küzdelembe, azzal a céllal, hogy az amerikai gazdaság produktívabb legyen.

Jennifer Granholm, az Egyesült Államok új energiaügyi minisztere a megélhetésükért aggódó olajipari munkásoknak megígérte, egyiküket sem hagyják hátra a zöldenergiára való átálláskor.