Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
351,59 Ft
Euró
379,61 Ft
Font
442,51 Ft
Bitcoin
44,342 $

További Hírek

A rettegett csecsen vezér ismételten meghökkentő kijelentéseket tett Ukrajna kapcsán, állítva, hogy az ukránok "sátánisták", ezért harcolnak az oroszok ellenük.

Josep Borrell, az Európai Unió külügyi és biztonságpolitikai főképviselője csütörtökön figyelmeztette Moszkvát, hogy a NATO "megsemmisíti" az orosz erőket, ha Putyin atomfegyvert vet be Ukrajnában.

A csokinyuszi-botrány akkor pattant ki, amikor kiderült, hogy a Lidl kísértetiesen hasonló édességeket kínál vásárlóinak, melyek első ránézésre tényleg úgy néztek ki, mint a Lindt csokinyuszijai.

Az ukrán katonai hírszerzés hétfőn arról is jelentett, hogy információi szerint Luhanszk megyében az oroszoknak nem sikerül kényszerrel mozgósítaniuk a helybeli férfiakat.

A robbanás pillanatairól egy néhány másodperces videót is közzétettek az interneten.

Ukrajna közlése szerint az ukrán erők két orosz lőszerraktárat semmisítettek meg a jelenleg orosz megszállás alatt álló Herszonban.

Az orosz Ka-52-es "Alligátor" harci helikopter nem kevesebb, mint 15 millió dollárba kerül, mely átszámítva potom 5,8 milliárd forintot jelent.

Manapság egyre gyakrabban bukkannak rá világháborús bombákra, a mostani azonban olyan gigantikus, hogy egy ember is eltörpül mellette.

A tisztviselő elmondása alapján az offenzíva célja az ukrán harcosok és katonai felszerelések semlegesítése volt, amely számos régióban sikerrel járt.