Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
350,82 Ft
Euró
378,82 Ft
Font
442,14 Ft
Bitcoin
44,198 $

További Hírek

Oroszország teljesen be akarja hálózni a megszállt területek oktatási rendszerét, hogy már a legkisebb kortól megkezdjék a lakosság agymosását.

A 2014-es népszavazás eredményét – amely során a lakosság többsége az elszakadás mellett döntött – sem Ukrajna, sem az Egyesült Államok, sem pedig az Európai Unió nem ismeri el.

A lap úgy fogalmaz, hogy az USA jóváhagyta, hogy az ukránok amerikai fegyvereket vessenek be a Krím visszafoglalására. 

Ukrajna megerősítette, mindenképpen meg akarják semmisíteni a hidat, amit még Oroszország épített.

Műholdas felvételek bizonyítják, hogy kifejezetten nagy károk keletkeztek a krími orosz légibázisban a keddi robbanásokat követően.

Úgy véli, a donbászi helyzet sokkal bonyolultabb probléma, amelyre a svájci konföderáció mintájára lehetne megoldást találni.

Elmondása szerint a gabonaszállításokról kötött megállapodás jelentette az első sikert, amelyet hamarosan más területekre is ki lehetne terjeszteni.

A krímiek is elkészítették a maguk listáját, amelyen a kijevi rezsimet és a nácizmust támogató ukrán oligarchák, politikusok és tisztviselők vagyona szerepel. 

Az orosz Biztonsági Tanács főtitkára azt állítja, hogy titkos ukrán iratokat szereztek meg, amelyek szerint Kijev hamarosan támadott volna.