Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Mióta itt jártál:

Boris Beckert kiengedték a börtönből és kitoloncolják az Egyesült Királyságból

Az egykori teniszlegendát büntetése negyedének letöltése után kiengedték a börtönből, hogy aztán kitoloncolják az Egyesült Királyságból és visszaküldjék Németországba.

Petíciót indítottak Új-Zélandon, hogy ne toloncoljanak ki egy magyar családot

Példátlan összefogással próbálnak megmenteni a helyiek egy magyar családot a kitoloncolástól Új-Zélandon: a bevándorlási hivatal elutasította a család tartózkodási kérelmét, a helyiek pedig 46 ezer aláírást gyűjtöttek értük.

Migráció: egyre többször hasonlítják a dán miniszterelnököt Orbán Viktorhoz egy francia lap szerint

Ennek oka, hogy a szociáldemokraták már évek óta a migráció csökkenését célzó politikát folytatnak.

Halálosan rettegnek a Nagy-Britanniába érkezett menekültek a Ruandába toloncolástól

Egy jelentés szerint annak a gondolata, hogy esetleg Kelet-Afrikába toloncolják őket, az öngyilkosság felé tereli a szigetországban várakozó menedékkérőket.

„Provokatív banánevés“ miatt toloncolnak ki szíriai menekülteket Törökországból

31 gyanúsított ellen nyomozott a török rendőrség azzal a váddal, hogy a közösségi médiában közzétett posztjaikban „provokatív módon“ banánt ettek.

További Hírek

Hiába nem volt haiti útlevelük, 41 gyermeket toloncoltak ki az Egyesült Államokból

A Nemzetközi Migrációs Szervezet (IOM) szerint több tucat nem haiti útlevéllel rendelkező gyermeket küldtek Haitire az amerikai kormány e heti nagyszabású kitoloncolási akciójának részeként.

Az USA haiti nagykövete lemondott a bevándorlók kitoloncolásáról szóló "embertelen" döntés miatt

Daniel Foote Antony Blinkenhez címzett levelében elmarasztalja Washingtont, amiért százakat toloncolnak ki egy határ menti táborból.

India állítólag kitoloncolt egy afgán parlamenti képviselőnőt

India, az elmenekült afgán elnök, Asraf Ghani egyik legszorosabb partnere elismerte, hogy meglepte az Afganisztánban kibontakozó események gyorsasága, és azt mondta, nem számított arra, hogy Kabul ilyen hamar a tálibok kezére kerül. India augusztus 16-án evakuálta nagykövetét Kabulból.

Brexit: Hiába a letelepedett státuszról szóló kérvény, deportálással fenyegeti az EU-állampolgárokat az Egyesült Királyság

Őrizetbe vétellel és kiutasítással fenyegetnek európai állampolgárokat az Egyesült Királyságban, ez pedig ellentmond a döntéshozók ígéreteinek és a Brexittel kapcsolatos megállapodásnak.

Pornósztárból kokaincsempész: 95 kilogramm kokaint szállított volna egy luxushajón

A kanadai származású pornósztár egyik barátnőjével kezdett el kokaincsempészként dolgozni, a két nő azonban lebukott, mikor egy 16 millió dollár (4,7 milliárd forint) értékű szállítmányt próbáltak Peruból Ausztráliába csempészni.

A nagykövetségeket bevonva gyorsítja a bevándorlók deportálását Németország

Németországban több, mint 250 ezer ember él állampolgárság nélkül, elsősorban azért, mert nem lehet megállapítani nemzetiségüket. A német kormány, mint kiderült, fizet a nagykövetségeknek, hogy meghallgassa a bevándorlókat, akikre kitoloncolás vár.