Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,50 Ft
Euró
381,45 Ft
Font
445,05 Ft
Bitcoin
43,446 $

További Hírek

A Reinserta nonprofit csoport megállapította, hogy a mexikói drogkartellekkel kapcsolatba kerülő fiatalok átlagosan 13 és 15 éves koruk között kerültek először kapcsolatba a kartellekkel.

Érdekes elmélkedés látott napvilágot nemrégiben, amely egy nemzetközi bűnügyi összefonódásra lehetőségére világít rá.

Hat holttestet találtak a rendőrök a mexikói Zacatecas állambeli 120-as autópályát átívelő egyik hídnál, az összes áldozatot fellógatták.

Vélhetően egy mexikói kartell tagjai kezdtek fegyveres ámokfutásba az Egyesült Államok határán fekvő Reynosa városában, legalább 15 ember halálát okozva.

Az Európai Unió versenyjogi felügyelői megállapították, hogy négy nagy bank együttműködésben, különböző megállapodások útján megsértette a kereskedelmi tömb kartelltilalomra vonatkozó szabályait.

Guanajuato államban a keresőalakulatok további holttestek után kutatnak, miután már 59-et kiástak az egyik gyakran látogatott erdőség közelében.

Andres Manuel Lopez Obrador, Mexikó elnöke úgy fogalmazott hétfőn, hogy továbbra is kevésbé erőszakos módszerekkel fog harcolni a mexikói drogkartellek ellen, még annak ellenére is, hogy az egyik legerősebb kartell egy videón mutatta be sokkoló fegyverarzenálját.