Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
358,65 Ft
Euró
389,20 Ft
Font
455,00 Ft
Bitcoin
54,472 $

Egyre nő a karácsonyi vásárok népszerűsége

Egy új felmérés szerint a karácsonyi vásárokon standokat felállító kézművesek éves bevételének akár fele is az év utolsó heteiben keletkezhet.

További Hírek

A Magyar Bormarketing Ügynökség hat héten át a fővárosi karácsonyi vásárokban is népszerűsíti a magyar borokat - közölte az ügynökség az MTI-vel.

Már nem kell sokat várnunk arra, hogy a Deák téren is megnyissák a nagy karácsonyi vásárt.

Ráadásul idén látványos "ruhát" kap a Vörösmarty-szobor is.

Ha az nem lenne elég, hogy a budapesti Advent Bazilika már harmadjára nyeri el Európa legjobb karácsonyi vására címet, idén még rekordot is döntött: minden idők legtöbb szavazatával nyert a rendezvény.

A fővárosban két nagy karácsonyi vásár is várja az adventezőket, ám ha fogyasztani is szeretnénk nézelődés közben, mélyen a zsebünkbe kell nyúlnunk.

Kovács Alex Gábor feltette a kérdést: hol olcsóbb enni? Egy luxusétteremben, vagy a Vörösmarty téri karácsonyi vásárban?

Az adventezőket korábbi népszerű programok és számos újdonság is várja.

Korrekt, többszöri partneri egyeztetés után sem sikerült megállapodásra jutni ennek ügyében, így további tárgyalásokra van szükség, amelyek vélhetően eredményt hoznak majd.

Magyarország miniszterelnöke teljesítette a kéréseket, sok közös kép készült vele a vásár ideje alatt, ami Európa legjobb karácsonyi vására.

Hivatalosan is az Advent Bazilika előtti adventi vásár lett Európa legjobb karácsonyi vására.