Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,888 $

További Hírek

A főpolgármester korábban arról viccelődött, hogy sajtóperekből és a helyreigazítási perben megnyert pénzből fizetné ki a szükséges összegeket.

Caj Jing-ven, Tajvan elnöke sajtóértesülések szerint beszédében ígéretet tesz arra, hogy jelentősen megerősíti a tajvani hadsereg harci erejét, s a védelmi rendszerben is változtatásokat hajt végre, mivel a feszültség Kínával egyre csak mélyül.

A leggazdagabb ukrán oligarcha is megszólalt a háború kapcsán, aki nem mellékesen az Azovsztal, illetve az Iljics Acél- és Vasművek tulajdonosa is.

Kim Dzsongun észak-koreai diktátor ígéretet tett arra, hogy októbertől helyreállítja a közvetlen kommunikációt Dél-Koreával, a két ország közötti béke megteremtése érdekében.

A kibocsátásmentesség egyre nagyobb teret nyer, hiszen a klímaválságot csak ezzel lehet valamelyest enyhíteni.

A technológiai cég célja, hogy több vizet állítson helyre, mint amennyit fogyaszt, miközben versenyben van a zöld célok eléréséért.

Az MSZP országgyűlési képviselője egy olyan otthonteremtési programot ígért a pályakezdő fiataloknak, mely nem tartalmaz kötelező gyermekvállalást.

Joe Biden amerikai elnök arra használta fel az Oszama bin Laden halálát okozó rajtaütés 10. évfordulóját – "egy olyan pillanatot, amelyet soha nem fogok elfelejteni" –, hogy megerősítse döntését, miszerint az összes amerikai csapatot kivonja Afganisztánból.