Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
360,07 Ft
Euró
390,68 Ft
Font
456,75 Ft
Bitcoin
57,109 $

További Hírek

Állításuk szerint a célpont egy izraeli drón volt, de időben elhárították a támadást.

Izrael szerint Libanon egyre inkább a háború felé sodródik, amivel eszkalálódhat a súlyos helyzet.

A Hamásszal szövetséges Hezbollah egyre csak fokozza háborús retorikáját Izrael ellen a Gázai övezetben, eközben pedig Izrael egy esetleges libanoni beszivárgást próbál megelőzni.

A rendőrség bejelentette, hogy a közelmúltban meghiúsított fegyvercsempészet-kísérletek némelyikében bizonyítékot találtak a libanoni radikális síita Hezbollah szervezet részvételére.

Az ukrán hadsereg jelentése szerint az orosz erők többek között a magas rangú tisztek hiányát is megérkezik, akikkel végeztek a fronton.

Libanon a teljes társadalmi és politikai összeomlás szélén van, a gazdasági összeomlás is csak azért nem fenyegeti őket, mert az már megtörtént.

Magabiztos léptekkel halad a „bukott állam” állapota felé Libanon, amely teljes gazdasági és politikai összeomlás állapotában van.

Az izraeli hadsereg szerint a drón "libanoni területen belül zuhant le", hozzátéve, hogy "az incidens kivizsgálása folyamatban van".

A Hezbollah azzal fenyegetőzött, hogy "bitorolja" a bejrúti kikötői robbantást vizsgáló libanoni bírót az elmúlt napokban neki küldött szóbeli üzenetben – mondta a CNN-nek egy, a beszélgetést ismerő forrás.

Tíz rakétát sikerült felfognia az izraeli Vaskupola védelmi rendszernek, amelyet a Hezbollah nevű terrorszervezet lőtt Izrael irányába.