Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
69,052 $

Ekkor tűnik el a Földről az emberiség egy szuperszámítógép szerint

Brit kutatók szerint ha nem sikerül visszaszorítani a globális felmelegedést, az emberiségnek egészen egyszerűen vége lesz. De arra is készült szimuláció, hogy mikor következne ez be.

További Hírek

A felvételt a Varda Space Industries nevű amerikai űrkutató cég osztotta meg.

A szakemberek szerint nincs mitől tartani, nagy valószínűséggel a legnagyobb része elég, amint belép a Föld légkörébe, ami pedig nem, az az óceánba fog zuhanni.

Leszögezték, hogy a Földet a következő évszázadban semmilyen ismert aszteroidabecsapódási veszély nem fenyegeti.

Amerikai tudósoknak fiatal kőzetekben sikerült kimutatniuk a hélium izotópjait, ez pedig azt jelenti, hogy az anyag nem az ősi légkörből került oda.

Ennek megállapítása nem volt egyszerű, végül azonban egészen megdöbbentő eredményre jutottak.

Kína nem kisebb célt tűzött ki maga elé, minthogy a világ egyik legmélyebb lyukát fúrja a Földbe, hogy aztán tanulmányozzák azt.

Jól látható módon az emberiség egyre inkább rombolja a Földet, mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy növekszik az átlaghőmérséklet.

Állításuk szerint a Nap élete végéhez közeledve gyors növekedésbe kezd majd, ezzel elpusztítva a hozzá legközelebb eső bolygókat.

Ám tény, hogy ez az egyetlen olyan természeti katasztrófa, amelynek teljes elhárításához az emberiség nem rendelkezik a megfelelő technológiával.

Egy hétfőn nyilvánosságra hozott jelentés szerint 2040 körül a világ népessége eléri a 8,5 milliárdos plafont, és az évszázad végére 6 milliárdra csökkenhet a Földön élő emberek száma.