Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,686 $

Fontos információk láttak napvilágot a nyugdíjasok anyagi helyzetéről

Nyilvánvalóvá vált, hogy a válaszadók 16,9%-ának hónapról hónapra anyagi gondjai vannak, és 37,7% azt nyilatkozta, hogy éppencsak kijön a jövedelméből, de félretenni már nem tud.

Aggasztó adatok láttak napvilágot a magyar nyugdíjasok egészségi állapotáról

Az idősek több mint felének romlott kisebb-nagyobb mértékben az egészsége az elmúlt egy évben, 33% pedig további egészségromlásra számít idén.

Felmérés: ennyiért vennének új és használt autót a magyarok

Ám az is kiderült, hogy a 30-59 évesek közül mindössze 6% biztos abban, hogy idén autót vesz, 29% pedig elképzelhetőnek tartja, míg 65%-nak egyáltalán nincsenek ilyen tervei.

Turizmus: kiemelkedő évnek néz elébe Olaszország

Arra számítanak, hogy az utazók 127 millió szállást foglalnak le, ami 11,2%-kal több a tavalyi évi információkhoz viszonyítva, ám ez csak az egyik része a dolognak.

Magyarországon is felmondási hullám várható egy felmérés szerint

A fizetésekkel és a fejlődési lehetőségekkel sem elégedettek a munkavállalók.

További Hírek

Felmérés: megkérdőjelezhetetlen a Fidesz előnye

A magyarok több mint fele rájuk szavazna, tehát a népszerűségük az elmúlt egy év válságos időszaka ellenére sem kopott el.

Felmérés: ezért áramlik ki a munkaerő Magyarországról

Drótos György szerint ennek egyik oka az, hogy a külföldre tartók azt látják, másfajta vezetési stílussal találkozhatnak.

Így spóroltak az elmúlt fél évben a magyarok

Legtöbben főként az élelmiszerpazarlás csökkentésével próbálnak némi pénzt megtakarítani, de az akciós újságok böngészése és a bevásárlólista megírása mellett is sokan döntöttek.

Felmérés: az európaiak többsége ragaszkodik a legalább részbeni irodai munkához

A munkahelyen töltött idő hosszát ugyanakkor nagyban befolyásolja a bejárással eltöltött idő, valamint az iroda jó elhelyezkedése.

A magyarok 49 százaléka Orbán Viktort tartja a legalkalmasabb kormányfőnek

A felmérés alapján azt is megállapították, hogy Donáth Anna és Dobrev Klára továbbra sem a kormányfő, hanem egymás kihívói.

Minden eddiginél több ember függ az élelmiszerbankoktól az Egyesült Királyságban

Egy friss felmérés még a korábbiaknál is lesújtóbb képet fest a brit háztartások anyagi helyzetéről: korábban soha nem szorultak ennyien az élelmiszerbankok segítségére.

Felmérés: Magyarországon szeretik egymást legjobban a párok

Nem sokkal maradt le mögöttünk Olaszország, Portugália és az Egyesült Államok, de Kína, Németország, Pakisztán és Törökország nem teljesített valami jól.

Az elmúlt 300 évben Európa vizes élőhelyeinek fele eltűnt – Magyarország is érintett

Elkeserítő tényekről számoltak be a kutatók: felmérésük szerint ugyanis Európa vizes élőhelyinek fele eltűnt az elmúlt 300 évben.

Az 50 év feletti magyarok sokkal fiatalabbnak érzik magukat a valós életkoruknál

Ez többek között annak köszönhető, hogy egészségtudatosság és általánosan javuló életminőség jellemzi az említett korosztályt.

Rengetegen újították fel ingatlanjukat, ám ezt nem jelezték a biztosítónak

Kifejezetten meglepő eredmény született a CIG Pannónia Biztosító legfrissebb felmérésében: nagyon sok magyar újította fel lakását, ám közülük igen nagy arányban ezt nem jelentették biztosítójuknak.