Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

AKTUÁLIS

AKTUÁLIS

További Hírek

Szakértő szerint Magyarországnak semmi oka nincs arra, hogy az euróövezet tagja legyen

A szakértő a "forint árfolyamának rugalmasságával" magyarázta, miért nem érdemes Magyarországon is bevezetni az eurót.

Ennyi volt 1 euró január 10-én, péntek reggel

Nézzük meg, hogyan kezdte a napot az euró január 10-én, péntek reggel a főbb devizákkal szemben.

Újra a 415 forintos határ alá került egy euró

A hazai fizetőeszköz szerda estére visszaerősödött a 415 forintos lélektani szint alá az euróval szemben, miközben a többi vezető devizával szemben vegyes képet mutatott.

Ennyi volt 1 euró január 8-án, szerda reggel

Nézzük meg közelebből, hogyan indult a forint napja a főbb devizákkal szemben január 8-án, a hét közepén.

Ennyi volt 1 euró hétfő reggel december 9-én

Összességében vegyesen alakult a forint árfolyama hétfő reggelre a péntek esti számokhoz képest a devizapiacon.

Ennyi volt ma reggel egy euró pénteken

A hírek szerint vegyesen mozgott a forint péntek reggel.

Ennyi volt kedd reggel 1 euró a devizapiacon

Kedd reggelre már gyengült a forint, de hosszú a nap, így annak végére még sokat is változhat a helyzet.

Ennyi volt hétfő reggel egy euró

Ismét változott az euró árfolyama, ezúttal gyengült a forint a főbb devizákhoz képest a devizapiacon.

Így áll most a forint, ennyi az euró kedd este

Összességében erősödött kedden a forint a főbb devizákkal szemben a kora reggeli jegyzéséhez képest a bankközi piacon, ami a jobb hírek közé tartozik.

Így áll a forint, ennyi most az euró

Továbbra is 400 forint felett van az euró.