Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
368,23 Ft
Euró
393,16 Ft
Font
456,41 Ft
Bitcoin
66,084 $

További Hírek

Íme a chicagói patthelyzet, melyben a város legnagyobb rendőrségi szakszervezetének vezetője arra buzdítja a rendőröket, hogy szegüljenek szembe az oltási kötelezettséggel.

A Pandzsír-völgy az utolsó ellenálló terület, és úgy tűnik, még közel sincs vége a harcnak.

Pakisztáni katonai erők segítették a tálibokat a Pandzsír tartományban tevékenykedő Nemzeti Ellenállási Front (NRF) ellen folytatott harcban – jelentette a CNN-News18 az ellenálláshoz közel álló forrásokra hivatkozva.

Egy buddhista szerzetes fegyveres kiképzésen vett részt, hogy a mianmari katonai junta elleni népi ellenállásban harcolhasson, feladva a gyilkolás elleni fogadalmát, válaszul a békés tüntetők halálára.

A Japán Olimpiai Bizottság egyik elnökségi tagja éles támadást intézett a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) ellen, azt állítva, hogy az "olimpiai játékok elvesztették értelmüket", és megkérdőjelezte, hogy a világméretű járvány közepette bölcs dolog-e megtartani az eseményt.

Két dél-koreai halászati szövetség pert indított, kártérítést követelve a japán kormánytól a fukusimai atomerőműből származó szennyezett víz tengerbe engedésének terve miatt.

A Florida Keys hamarosan közel egymilliárd "Franken-szúnyoggal" – génmódosított szúnyogokkal – lesz tele, amelyek célja egy betegséget terjesztő szúnyog kiirtása.