Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,33 Ft
Euró
380,28 Ft
Font
443,37 Ft
Bitcoin
44,252 $

További Hírek

Honan tartományban akár 88,5 millió fertőzött is lehetett, ami a lakosság 90%-át jelenti.

Rég nem látott megmozdulásra került sor csütörtökön Pekingben: tüntetők hatalmas transzparenseket helyeztek ki egy felüljáróra, bojkottra felszólítva a lakosságot.

Dmitrij Medvegyev, az orosz Biztonsági Tanács elnöke hivatalos Telegram-csatornáján szólította fel a törvényhozást, hogy szigorítson a külföldi ügynöknek nyilvánított személyek és szervezetek feletti ellenőrzést biztosító törvényen.

Toroczkai László pereskedik a Facebook ellen, állítása szerint a magyarországi baloldali-liberális pártok állnak a letiltásának a hátterében, ezekre hamarosan bizonyítékokat is fog mutatni. 

Veronika Belotserkovszkaja egy kifejezetten népszerű szakácsnő Oroszországban, azonban miután a közösségi médiában felszólalt a háború ellen, börtönbüntetésre számíthat.

A Google Europe mai napon bejelentette, hogy blokkolja a Szputnyik és az RT orosz állami médiához kapcsolódó YouTube-csatornákat.

Nem nagy meglepetés a kínai cenzúra, azonban kissé érdekesnek számít, hogy a kínai sajtó is az oroszok utasítását követi.

Magyarul az orosz hatóságok erősen szűrni fogják, hogy milyen információk jelenhetnek meg az orosz sajtóban a háborúról.

A vállalat most az ausztrál legfelsőbb bírósághoz fordult, hogy hatályon kívül helyezzék a 2020-as ítéletet.

Kína cenzúrája egyre több helyre ér el, a társadalmi igazságosságért papíron harcoló vállalatok pedig készségesen hajlandók a szólásszabadságot korlátozni, ha a kínai piac a tét.