Dollár
392,52 Ft
Euró
401,32 Ft
Font
474,79 Ft
Bitcoin
23,115 $

Óriási siker lett az eMAG és az Extreme Digital első közös Black Friday akciója

A két webáruház november 19-i Black Fridayének keretében a magyarok 10,13 milliárd forint értékben költöttek.

Más lesz az idei Black Friday, mint a korábbi akciók

Habár hivatalosan a fekete pénteki leárazásoknak november 26-án kellene elkezdődniük, a webáruházak és üzletek többsége már ezen a héten nekilátott az akciónak.

A magyarok imádják a Black Fridayt, novemberben akár hitelt is vehetünk fel akciósan

A koronavírus-járvány miatt megváltoztak vásárlási szokásaink, az akciós árakat azonban még mindig kedvelik a magyarok. Míg a tengerentúlon akár 70-80 százalékos kedvezménnyel vásárolhatunk a kijelölt napon, Magyarországon kisebb akciókkal, de jóformán egész novemberben vásárolhatunk.

Ilyen még nem volt: idén használt holmikat is vehetünk a Black Friday keretében

Izgalmas lehetőséget biztosít idén az ünnepek előtt a Vatera az eladóinak és vevőinek: az online piactér november 26-án tartja meg első Black Friday-akcióját, melynek keretében használt termékekhez juthatnak hozzá a vásárlók jelentős kedvezményekkel.

Átlagosan 120 ezer forintot költenek a magyarok a MediaMarkt Black Friday akcióján

A népszerű áruházban beindult az online Black Friday akció, melynek keretében rengeteg elektronikai cikket értékesítettek.

További Hírek

Közös Black Friday-t tart az eMAG és az Extreme Digital

A két cég összeolvadása után közös Black Friday akciókkal várják vásárlóikat, november 19-én.

Óvatosan érdemes költeni karácsonykor, januárban jöhetnek a leárazások

A karácsonyi hajrá már a nyakunkon, ami a fekete péntekes akciókkal kezdődik, és nagy valószínűséggel nagyobb leárazásokkal végződik januárban, ezért érdemes résen lenni.

Kevesebbet költhetünk az idei Black Friday alatt

A Reacty Digital és a LogiNet reprezentatív kutatásából megtudhattuk, mennyire nyitottak a magyarok a Black Friday akciók iránt.

A karácsonyi bevásárlásra is rányomhatta bélyegét a járvány

Érdemes időben elkezdeni a készülődést az ünnepek előtt a szakértők szerint, hiszen sok különböző tényező nehezítheti a terepet a bevásárlás terén.

Sokkal drágább lesz az idei Black Friday a tavalyihoz képest

Az eMAG Etele plázai üzletének megnyitása alkalmából tartott sajtótájékoztatóján megtudhattuk, az idei Black Fridayt is érinti a globális chiphiány.

Felére csökkent a Black Friday akciók alatt üzletekben vásárlók száma

Az előző évhez képest 52,1 százalékos visszaesést tapasztaltak a hálaadás előtti hetekben szinte már hagyományosnak mondható Black Friday akciók során.

Hiába a járvány, a magyarok nem vettek vissza a költésből Black Friday alkalmával

Mintha csak nem is lennének negatív gazdasági hatásai a koronavírus-járványnak, úgy költötték a pénzt idén is a magyarok Black Friday alkalmával, ennek üteme idén sem látszik lassulni

Akciós koronavírusteszteket kínál 9 ezer forintért az egyik webáruház

Ha koronavírusszerű tüneteket produkálunk, és nem bírjuk kivárni a háziorvosunk döntését, valamint a mintavételezők kiérkezését, akkor van egy jó hírünk – a Black Friday akció keretein belül megvásárolhatjuk saját PCR-tesztünket.

Itt lehet tájékozódni a jogsértő webáruházakról a Black Friday előtt

Mivel közeledik a Black Friday és a karácsonyi nagybevásárlás, ezért most különösen fontos, hogy a megfelelő webáruházról vásároljunk, és most ennek ellenőrzését meg is tehetjük az Innovációs és Technológiai Minisztérium alá tartozó fogyasztóvédelmi hatóság jóvoltából

Nincs az a vírus, ami a Black Friday népszerűségén csorbítani tudna

Jelentősen felborította a 2020-as évünket a koronavírus-járvány, ám a Reachy Digital X Loginet friss kutatásából kiderül, hogy a hagyományos nagy vásárlói tömeget magával hozó Black Friday ennek ellenére sem került veszélybe.