Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,87 Ft
Euró
380,91 Ft
Font
443,82 Ft
Bitcoin
43,942 $

További Hírek

A Fidelity lesz az első olyan nyugdíjbiztosítási szolgáltató, amely lehetővé teszi a bitcoin kitettséget a nyugdíjszámlákon is, mivel úgy vélik, „sokszínű megoldásokra” van szükség.

Az ország hivatalos Twitter-profilja megosztott több Bitcoin és Ether-tárcát és ugyanezek a címek jelentek meg Mihajlo Fedorov miniszterelnök-helyettes profilján is.

Oroszország ukrajnai katonai akciója után eladási hullám alakult ki a tőzsdéken, drágulásnak indult az arany és az olajár, csökkent a forint és a bitcoin értéke.

A bitcoin, valamint más jelentősebb kriptovaluták jelentősen megérezik ahogy fokozódik a feszültség Ukrajna és Oroszország között, a befektetők kerülik a kockázatosabb eszközöket.

Egy frissen nyilvánosságra hozott elemzés szerint egyre nagyobb szerepet játszik az ukránok bevételi forrásai között a legértékesebb kriptovaluta.

A kriptopénzek piacán az elmúlt 24 órában körülbelül 130 milliárd dollárt töröltek le, mivel a bitcoin és az ether többhavi mélypontra zuhant le.

Nem biztos, hogy sokáig lehet sokak kedvelt befektetési formája a kriptovaluta, számos szakértő ugyanis vérengzést jósol a piacra.

Narendra Modi, India miniszterelnöke bejelentette, feltörték a Twitter-fiókját, hogy a népszerű kriptovalutával kapcsolatban tegyenek közzé bejegyzéseket.

Habár sokáig úgy tűnt, elveszítheti megtakarított virtuális coinjait, végül a bíróság igazat adott a kriptovaluta állítólagos feltalálójának.

Az Értékpapír- és Tőzsdefelügyelet (SEC) hamarosan engedélyezi az első amerikai bitcoin határidős tőzsdén lévő alapok kereskedésének megkezdését.