Clouds
21 Budapest
Dollár
344,51 Ft
Euró
369,42 Ft
Font
428,87 Ft
Bitcoin
25,816 $

Lista készült róla, kik a legdurvább és legudvariasabb autóvezetők

A negatív lista top3-jába a BMW, az Audi és a Mercedes-Benz tulajok kerültek, míg a pozitív listáéra a Ford, a Kia, valamint holtversenyben a Toyota és a Nissan volánjai mögött ülők.

Autósok rugdosták a berlini autópályán tüntető aktivistákat

Az A100-as berlini autópályán aktivisták tüntettek, mire az autósok kiszálltak járműveikből, majd rugdosni, rángatni és ütlegelni kezdték a tüntetőket.

Nem kell aggódni, szerdától is jó árakon tankolhatnak az autósok

Kiderült, hogy a hét közepétől nem változik az üzemanyagok nagykereskedelmi ára, vagyis várhatóan a töltőállomásokon sem kell új árakra számítani.

Nincs megállás, péntektől ismét csökkennek az üzemanyagárak

A benzin beszerzési ára a hét utolsó munkanapjától bruttó 3 forinttal kerül kevesebbe, míg a gázolajért bruttó 2 forinttal fizet kevesebbet a benzinkutas.

Szerdán újabb üzemanyagár-változás jön, sokan örülni fognak

Ezáltal arra lehet számítani, hogy a hét közepén 555 forintba fog kerülni a 95-ös benzin literje, míg a gázolajért literenként 543 forintot kell majd fizetni a töltőállomásokon.

További Hírek

Még mindig van esély arra, hogy csökkenjenek a hazai üzemanyagárak a kutakon

A hét folyamán tovább csökkenhet a benzin ára, aminek sok autós örülne, ha végül bekövetkezne.

Új parkolási rendszer jön Budapesten, aminek sokan nem fognak örülni

A fővárosban a fizetős parkolás bevezetése volt a válasz az autósok kiszorítására, ám Újpest nem ebben látja a kiutat, bár kérdéses, hogy a megoldás jogszerű-e.

Pénteken ismét üzemanyagár-változás jön, aminek az autósok is örülni fognak

Ha mindez a kiskereskedelmi árakban is érvényesítésre kerül, akkor a hét utolsó munkanapjától 595 forintot kell majd fizetni a benzin literjéért, míg a gázolajért 577 forintot kérhetnek el literenként.

Karácsony valódi alternatívát kínál az autóval közlekedőnek Budapesten

Karácsony Gergely, Budapest főpolgármestere szerint az újjászületett M3-as metró többek között az autóval közlekedőnek is valódi alternatívát kínál.

A magyar autósok harmada azt gondolja, jobban vezet az átlagnál

De az is nyilvánvalóvá vált, hogy a többség úgy véli, általában vagy mindig maximális rálátással bír az adott szituációra az utakon.

Hiába az üzemanyag-árcsökkenés, hamarosan jöhet a feketeleves

Érdemes lehet a következő napokban tankolni, ugyanis most még csökkenés tapasztalható, ám hamarosan újabb drágulásra lehet számítani az üzemanyagárakban.

Megújul a Balaton egyik ikonikus helye, ám az autósok nem fognak örülni

Folytatódik a tihanyi Visszhang-domb turisztikai fejlesztése, ám az autósokat kitiltják.

Az ország- és vármegyebérlet kevés ahhoz, hogy többen is lerakják az autót

Szalay Áron szerint ez nem a jegyárak miatt van, hanem azért, mert ritkán, nehezen megjegyezhető menetrend alapján járnak a járatok, vagy nagyon sokat kell várni átszálláskor.

A fizetős zóna kitolódásával egyre kijjebb menekülnek az autósok Budapestről

A kerületek más és más megoldásokban gondolkodnak, ám a főváros úgy véli, hosszú távon csak a P+R parkolók kialakítása segíthetne, ám ez jelenleg nem lehetséges.

Naponta átlagosan 77 traffipax ellenőrzi az autósokat egy német nagyvárosban

Hamburg után Köln, Berlin, Stuttgart és Wuppertal következik a negyven legnagyobb lakosságú várost felvonultató toplistán, s ezeken a helyeken jobb körültekintőnek lenni.