Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
369,53 Ft
Euró
393,77 Ft
Font
457,11 Ft
Bitcoin
63,964 $

További Hírek

Bár a szervezet elsősorban felnőtteknek kínálja az eszközöket, de igény esetén 11 éves kor alatti gyerekeknek is eljuttatják, bár ehhez szülői beleegyezés szükséges.

Noha a spanyol aktivisták 10 hosszú és munkával teli évet áldoztak arra, hogy újra életet leheljenek az elhagyatott faluba, a hatóságok ezt nem nézték jó szemmel.

Az orosz-ukrán háború nyomán egyre komolyabb az aggodalom annak kapcsán, hogy odáig fajulhat a helyzet, hogy ténylegesen bevetésre kerülnek a nukleáris fegyverek – az aktivisták új generációja pedig most azért küzd, hogy atommentes legyen a világ.

A demonstrálók szóvivője elmondta, hogy mélyen elítélik az ehhez hasonló cégek tevékenységei által okozott „ökológiai és társadalmi katasztrófát”.

Az észak-koreai rezsim korábban közölte, hogy "halálos megtorlás" vár azokra, akik továbbra is Kim Dzsongun-ellenes léggömböket küldenek fel Észak-Koreába a határon, ám a dél-koreai aktivistákat ez nem igazán hatotta meg.

Ökocídiumról beszélünk, amikor egy terület ökoszisztémáit károsítják, pusztítják, vagy épp teljes mértékben megsemmisítik: az aktivisták kezdeményezése pedig e cselekmények büntethetőségét célozza, ám egyelőre megoszlanak a vélemények a büntethetőségről.

A svédországi terminálnál már délelőtt 10 óra óta tiltakoztak, amikor pedig befutott a hajó, az aktivisták is aktivizálták magukat.

Számos fontos főúton megállt a forgalom Szerbiában, miután ismét lezártak utakat a bányaprojekt ellen tüntetők.

Hétfőn tartották az olimpiai lánggyújtást az Olümpiában található ősi stadionban a 2022-es pekingi Téli Olimpiai Játékok alkalmából.

A Jemenben elrabolt magyar férfi halálhírével kapcsolatosan újabb információk kerültek napvilágra, melyek szerint Koltai György már egy éve meghalhatott.