Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

AKTUÁLIS

AKTUÁLIS

További Hírek

Itt a MÁV rendkívüli közleménye a délután történt súlyos vonatincidensről

December 4-én délután súlyos incidens történt a székesfehérvári vasútvonalon, ami miatt menetrendi változásokra és hosszabb utazási időre kellett számítani.

Iskolabusz elé futott egy 6 éves kisfiú, aki végül belehalt a sérüléseibe

Szomorú baleset rázta meg Oklahoma Cityt novemberben, amikor egy 6 éves kisfiú életét vesztette, miután elütötte egy iskolabusz.

Egy nő és kutyája halt meg egy forgalommal szemben hajtott 90 éves sofőr miatt

Szívszorító részletek derültek ki a november 5-én történt balesetről, amelyben egy 90 éves sofőr több mint 450 méteren keresztül a forgalommal szemben haladt, mielőtt összeütközött egy másik autóval.

Kutyasétáltatás közben gázolta halálra a gyorshajtó az anyát és az apát

Claire Corkery élete egyetlen telefonhívás alatt omlott össze egy gyorshajtó miatt.

Friss házasok haltak meg egy tragikus autóbalesetben – 16 napig lehettek férj és feleség

Az Oregon állambeli Deschutes megyében november 25-én súlyos közlekedési baleset történt, amiben két fiatal friss házas vesztette életét.

Tom Hardy kemény maffiasorozata csak úgy szárnyal a streamingen

Tom Hardy legújabb bűnügyi thrillere és maffiasorozata, a MobLand továbbra is uralja a streaming toplistákat, miközben közeledik a második évad forgatása.

Tragikus baleset rázta meg az autópályát – egy gyerek is életét vesztette

December 2-án, kedden tragikus közlekedési baleset történt San Joséban, Kaliforniában, amiben négy jármű ütközött, majd lángra kapott. A hatóságok megerősítették, hogy a tragédiában egy felnőtt és egy gyermek vesztette életét.

Többször kokainozott a pilóta a tragikus helikopter-baleset előtt – négyen meghaltak

Majdnem három évvel azután, hogy két Sea World helikopter összeütközött az ausztráliai Gold Coast felett, új részletek derültek ki a tragédiáról.

Holtan találtak rá az eltűnt idős nyugdíjas házaspárra

Az Egyesült Államokban, Új-Mexikó államban holtan találták meg azt az idős házaspárt, akik napokkal korábban tűntek el, miután részt vettek egy családi hálaadásnapi összejövetelen.

Tragikus tűzeset történt – anya és 25 éves fia vesztette életét

A szomszéd szerint az anya előbb az idős férfit mentette ki, majd visszament a fiáért.