Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,888 $

Figyelmeztetett a Telekom, ezzel próbálkoznak most a csalók

Kiemelték: az ügyintézéseket és fizetéseket mindig a Telekom applikációban vagy a hivatalos weboldalakon végezzék el az ügyfelek.

...svg content...Fotó: Unsplash
Belföld

Koós Alexandra

Szerkesztő

A Telekom a hivatalos közösségi médiás oldalán hívta fel a figyelmet, miszerint a napokban ismét kaphattak ügyfeleik gyanús emailt, látszólag a cég nevében, amiben fiókjuk frissítésére kérik a felhasználókat.

„Amennyiben te is kaptál ilyen emailt, semmiképp NE kattints a linkre és NE add meg a hozzáférési információkat! A csaló hivatkozás igazinak tűnő oldalra mutat és nagy valószínűséggel adatokat vagy pénzt akarnak kiszedni belőled, ne dőlj be nekik!” – emelték ki a Facebookon.

Egyúttal hangsúlyozták azt is, hogy az ügyintézéseket és fizetéseket mindig a Telekom applikációban vagy a hivatalos weboldalakon végezzék el az ügyfelek. További tájékoztatásért pedig érdemes erre a linkre kattintani.

Korábban egyébként a Nemzeti Kibervédelmi Intézet is közzétett egy felhívást, amelyben kiemelték, hogy telefonos csalók élnek vissza a nevükkel és telefonszámukkal. De az OTP Bank nevében is terjedt egy igen meggyőző csalás, ami sokakat könnyedén megtéveszthetett.

Történelmet írt a Leverkusen, veretlenül fejezték be a szezont, kikapott a Bayern München

A Bayer Leverkusen egy több mint hihetetlen szezon végén szerezte meg a bajnoki címet, ráadásul úgy, hogy nem kaptak ki.