Dollár
429,28 Ft
Euró
425,17 Ft
Font
486,38 Ft
Bitcoin
20,069 $

Teaszeánsz: VV Anett már újra járni tanul a súlyos balesetét követően

Fotó: Instagram/Béres Anett
not image

Takács Petra

2022. augusztus 1. - 07:05

VV Anett minden erejével azon van, hogy minél hamarabb felépüljön, és vissza tudjon térni a korábban megszokott életéhez.

Mint arról már mindenki tudhat az országban, VV Anett egy teaszeánsz után szenvedett súlyos balesetet, ami akár az életébe is kerülhetett volna, ha olyan szerencsétlen esik, és esetlegesen nem találnak rá.

Soron kívül Lukasenka iskolásokat mozgósítana az alma és a burgonya betakarítására 

A legrosszabb nem következett be, de így is súlyosak voltak a sérülései, amik miatt azonnali kórházi ellátásra szorult. Szilánkosra tört a bokája, így hosszabb időre van szüksége ahhoz, hogy újra a korábban megszokott életét élhesse.

Egyelőre nem tudni, mikor épülhet fel teljesen, de minden bizonnyal hosszú az út, amit meg kell tennie. A Blikk beszámolója szerint az egyik olvasójuk szúrta ki, ahogyan Anett egy járókerettel gyakorolta a mozgást az őt ápoló kórház folyosóján.

Rogán-Gaál Cecília sejtelmesen szexi fotójára sokan felfigyeltek

„Elég nehezen mozgott, de úgy látszott rajta, nagyon akarja, hogy menjen neki a sétálás. Úgy hallottam, nagyon örült annak, hogy már itt tart és végre felkelhet, járkálhat, mert újra kellett tanulnia járni” – tudhattuk meg a Blikk cikkéből az olvasótól.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.