Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
369,79 Ft
Euró
393,19 Ft
Font
460,52 Ft
Bitcoin
62,772 $

Taylor Swift The Eras Tour (Taylor’s Version) – rekordokat döntöget a Disney+-on a koncertfilm

Sőt, olyannyira népszerű a nézők körében, hogy a platform eddigi legtöbb nézettséget elérő zenei tartalma lett.

Fotó: Disney+
Kult

Borbély Fanni

Szerkesztő

A Disney+ friss beszámolója szerint a Taylor Swift The Eras Tour (Taylor’s Version) továbbra is rekordokat dönt: 3 nap alatt 4,6 millióan nézték meg* a Disney+-on, ezzel pedig a platform eddigi legtöbb nézettséget elérő zenei tartalma lett. A Taylor Swift-rajongók a Disney+-on 16,2 millió órát töltöttek el a 3,5 órás kasszasiker koncertfilm megtekintésével*.

A Disney+- on a show-t teljes egészében nézhetjük meg – olyan dalokkal kiegészítve, melyeket eddig csak élő koncerteken hallhattunk. Taylor Swift rajongói olyan új dalok előadását láthatják, mint a „Cardigan”, valamint négy további akusztikus dalt: „Maroon”, „Death by a Thousand Cuts”, „You Are in Love” és „I Can See You”. Soron kívül Rárepültek a magyarok az online értékpapírszámla-nyitásra

A 14-szeres GRAMMY®-díjas művésznő Taylor Swift The Eras Tour című koncertje világszerte rekordot döntő, közel 262 millió dolláros bevételt hozott a globális jegypénztárakban.

Továbbá újabb példája annak, hogy a Disney+ milyen nagyszabású eseményeknek ad otthont, hiszen az Elton John, Farewell Tour: Élőben Los Angelesből, Black Is King: A film by Beyoncé és a The Beatles: Get Back jelenleg mind streamelhető a Disney+-on. Nem is beszélve Taylor Swift Folklore: The Long Pond Studio Session című filmjéről.

*Megtekintés: a teljes stream-idő elosztva az adott műsor hosszával

Egy több mint érdekes és izgalmas interjú készült Szoboszlai Dominikkel

Exkluzív interjút adott Szoboszlai Dominik a Spíler 1 TV-nek, amit szombat este vetítenek le.