Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,16 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
61,896 $

Tasnádi Péter tanácsokkal látta el a fegyházra készülő Gyárfás Tamást

Gyárfás előtt hosszú fegyházévek állnak, Tasnádi Péter pedig hasznos tanácsokkal látta el, hogy túlélje a bent töltött időt.

Fotó: MTI/Kovács Tamás
Bűnügy

Borbély Fanni

Szerkesztő

Ahogy arról korábban is beszámoltunk, Gyárfás Tamást hét év fegyházbüntetésre, Portik Tamást pedig életfogytig tartó fegyházbüntetésre ítélte Fenyő János médiavállalkozó 26 évvel ezelőtti meggyilkolása ügyében csütörtökön első fokon a Fővárosi Törvényszék. A médiavállalkozó-sportvezetőt, egykori tévés producert bűnsegédként elkövetett emberölés bűntettében, míg a másodrendű vádlottat felbujtóként elkövetett emberölés bűntettében mondták ki bűnösnek.

Az AcNews-nak adott exkluzív interjújában Tasnádi Péter hasznos tanácsokat adott Gyárfás Tamásnak, hogy túlélje az előtte álló hét évet a fegyházban. Tasnádi mindenekelőtt azt javasolta Gyárfásnak, hogy „ha túl akarja élni, minél kevesebbet mozogjon a fegyház területén”. Úgy folytatta:

„Tanuljon, kösse le magát. Én is ezt csináltam. Összesen 13 és fél évet voltam rács mögött, ebből 10 évet egyszemélyes zárkában ültem. Hogy mi vár rá a rácsok mögött? Megjelennek a hiénák, rárepülnek a pénzére, mert tudják, hogy gazdag. Mivel ő végtelen intelligens, kulturált ember, fel kell készülnie arra, hogy mindennek az ellenkezője fogadja, mint amihez hozzászokott.”

Tasnádi kiemelte, „a kaja mennyisége, minősége tragédia, akár a tisztálkodási lehetőségei”, hozzátéve, hogy „csak az fürödhet minden nap, aki dolgozik”. Azt is elmondta, hogy javasolja, amennyiben lehetősége lesz rá, úgy egyszemélyes zárkába kérje magát. Végezetül megjegyezte:

„Sportoljon, tanuljon, kösse le az idejét. Gyárfás a jövő hónapban 75 éves lesz. Ha a fentieket betartja, van esélye, hogy élve kijön a fegyházból.”

Szoboszlai visszatért, a 99. percben nyert a Liverpool

Szoboszlai Dominik visszatért a Liverpoolnál a sérülését követően, de egy több mint nehéz meccsen vannak túl a Nottingham Forest ellen az angol bajnokságban.

Donáth Anna Gyurcsány Ferencék plakátjairól: hányingerem van

A Demokratikus Koalíció „Isten? Haza? Pedofília!” felirattal és Orbán Viktor arcképével indított plakátkampányt, amelyről a Momentum elnöke is elmondta a véleményét.