Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,527 $

Sztárban Sztár: Valkusz Milán élete legkelletlenebb bakijáról beszélt

Fotó: TV2
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Valkusz Milán többek között arról is beszélt, hogy mi volt eddigi élete legfurcsább bakija, amit soha nem felejt el.

Valkusz Milán abszolút meglepetés a Sztárban Sztárban, de csak részben, mivel eddig is tudhattuk róla, hogy milyen remek hangja van. Nemcsak rappelni, hanem énekelni is jól tud, sokat fejlődött az évek alatt.

Soron kívül Szombat délelőttig borult lesz az ég, néhol esőre is számíthatunk

Tavaly Marics Peti ment hatalmasat, és lehetséges, idén a Valmar másik tagja teszi ezt meg. Milán szintén egy végtelenül laza karakter, nem görcsöli túl a dolgokat, és ezen tulajdonsága igen messzire repítheti őt a versenyben.

Kegyetlenül nagyot ment egy héttel ezelőtt az első élő adásban, egyértelműen övé volt az egyik legjobb teljesítmény. Nem volt kérdés, hogy tovább kell jutnia, míg hatalmas meglepetésre Zdroba Patrik távozott.

Patrik rendkívül csalódott volt, nem számított arra, hogy ilyen hamar mennie kell. Sokan nem érezték jogosnak a kiesését, de a Sztárban Sztárban bármi megtörténhet, senki sem érezheti magát biztonságban.

Milán elmesélte, hogy az eddigi legkelletlenebb bakija az volt, amikor annyira ugrált a színpadon, hogy tönkrement a fülmonitorja, így semmit nem hallott. Esni viszont még nem esett el színpadon, ellentétben Petivel, akinek a jelenetét már másfél millióan látták a TikTokon.