Sztárban Sztár leszek! Az év legdurvább produkciója?! Hihetetlen volt, és ott a fordulat Majkától (videó)

Fotó: Instagram/TV2
not image

Hujber Dávid

2021. szeptember 19. - 21:57

Majka a lehető legnehezebb döntést hozta meg, miután Csiszár István az év egyik legdurvább produkciójával állt elő.

Egy pillanatra sem volt időnk arra, hogy feleszméljünk, egymást váltottak a fordulatok és a drámai pillanatok. Arra azonban senki sem számíthatott, hogy Csiszár István második alkalommal is zseniálisat alkot.

Sokan attól tartottak, hogy csak Ákost tudja ilyen szinten utánozni, de bizonyította, hogy bármire képes. Falco bőrébe bújt, aki a valaha volt egyik legnagyobb sztárként vonult be a történelembe, ráadásul európaiként.

Sztárban Sztár leszek! Köllő Babett mit csinált, ne!

40 évesen, tragikus körülmények között hunyt el 1998 februárjában, ám a dalai mai napig hallgatottak. István sokat kockáztatott, már csak a német szöveg miatt, de olyan szinten lehozta a karaktert, hogy amikor becsuktuk a szemeinket, azt gondoltuk, Falco van ott a színpadon.

Majka sem hitt a füleinek, és emiatt mindenképpen akart adni egy széket a versenyzőjének, már csak amiatt is, mert Babették szerint István olyan különleges karakter, hogy már most az egyik legnagyobb favoritja a műsornak.

A Rock Me Amadeus-ra esett a választás, és csak dőltek a dicséretek. A műsor történetének egyik legjobb alakítása volt ez, valószínűleg nemzetközi szinten sem lennének sokan, akik ezt jobban meg tudnák csinálni, pláne német nyelven.

Adott volt a kérdés, hogy kit állít fel Majka… Időt kért, mert tudta, hogy ez most nagyon kemény lesz. Stephanie-ra esett a választása, és amikor a lány már Tillának adott interjút, a rapper visszahívta őt, mert meggondolta magát.

Úgy érezte, hogy az egész szezon ideje alatt bánta volna, ha Stephanie kiesik, így végül Kertész Iván búcsúzott, mert Vincze Lizát biztosan nem akarta elengedni, ahogyan Istvánt sem. Már most van legalább 4-5 hatalmas esélyese a versenynek, hihetetlen hétvégék várnak ránk.