Sztárban Sztár leszek! Ez a lány maga a tehetség, Köllő Babettet is sokkolta

Fotó: Instagram/Sztárban sztár
not image

Hujber Dávid

2021. szeptember 19. - 17:43

Krizsán Lilire is nagyon érdemes lesz figyelni, meghatározó versenyzője lehet a Sztárban Sztárnak! A 21 éves siófoki lány már a megjelenésével is felhívja magára a figyelmet, ám a benne rejlő tehetség még látványosabb és érdekesebb.

Az énekléssel 6-7 éves korában ismerkedett meg, akkoriban sok időt töltött a nagymamájánál, aki gyerekkorában sokat volt színpadon a színházban, rendszeresen énekelt. „Ő kezdett el velem skálázni, és ő volt az, aki megszerettette velem a zenét.”

Kiderült, hogy az évek során több konfliktus alakult ki a szüleivel a zenélés miatt. „Sokáig nem is énekelhettem otthon, mert mindig rám szóltak, úgyhogy nekem ez egy fájó pont.” A szülei nem látnak ebben jövőt, és mindenképpen azt szeretnék, ha valami kézzel fogható dolgot csináljon.

Lili azonban ezt szeretné csinálni, és miután elmúlt 18 éves, mindenben saját maga dönt. „Azért jelentkeztem ebbe a műsorba, mert nekem tényleg ez az életem és az álmom. Nincsen számomra „B” terv, az énekléssel szeretnék foglalkozni, és ebben semmi és senki sem állíthat meg.”

Sztárban Sztár leszek! Majka rendesen kiakadt Pápai Jocin, komoly fordulat (videó)

A Mesterek azonnal kiszúrták Lilin, hogy igazi sztáralkat, nagyon különleges tehetség, ráadásul hiába fiatal, nem az átlagot képviseli, rendkívül érzelmes, rengeteg értéket képvisel. Bizonyította, hogy ez az élete, csak ezzel szeretne foglalkozni.

Babett azonnal nevetni kezdett, amikor meghallotta Lili hangját, és tudta, hogy erre a bizonyos tehetségre várt. „Ez a csaj kell nekem. Ez… erre várok! Én erre vártam.” – hangsúlyozta Babett, aki mindent megtett azért, hogy megszerezze magának a tehetséget.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.