Dollár
429,75 Ft
Euró
421,24 Ft
Font
477,30 Ft
Bitcoin
19,361 $

Szóváltásból verekedés: öten támadtak rá egy kiránduló családra a Balatonnál

Fotó: Twenty20
not image

Koós Alexandra

2022. június 30. - 05:39

A fiatalkorú vádlott négy ismeretlen társával az utcára futott, ahol többször megütötték és megrúgták a sértettet és vőjét.

A Kaposvári Járási Ügyészség csoportosan elkövetett garázdaság bűntette és könnyű testi sértés vétsége miatt emelt vádat, miután egy fiatal férfi a társaival támadt rá egy kiránduló családra Siófok központi részén.

Az incidens tavaly júliusban történt, amikor a vádlott siófoki otthonának teraszáról észrevette, hogy a testvére szóváltásba került egy autóban utazó család férfitagjaival, akik egy közlekedési konfliktus miatt vitáztak.

A terhelt ekkor négy ismeretlen társával együtt az utcára futott, ahol egyből bántalmazni kezdték a sértettet és vőjét. A vádlott, valamint a vele tartó két ismeretlen személy hátulról támadta meg az idősebb férfit, akit ököllel megütöttek a fejénél, majd amikor a földre került, tovább ütötték és rugdalták.

Az ugyeszseg.hu beszámolója alapján a másik két ismeretlen személy a fiatalabb férfit rúgta meg többször, tettüket pedig mindaddig nem hagyták abba, amíg a sértett felesége és lánya ki nem hívta a rendőrséget.