Clouds
21 Budapest
Dollár
368,35 Ft
Euró
394,34 Ft
Font
441,48 Ft
Bitcoin
23,093 $

Farm VIP 3: Szorcsik Viki rájött, miért ennyire feszült

Fotó: TV2
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Szorcsik Vikinek szüksége volt pár napra, hogy rájöjjön, miért ennyire feszült a Farm VIP 3-ban, ami gyakorlatilag egyetlen egy emberhez köthető.

Szorcsik Vikiről tudhattuk, hogy erős, határozott és szókimondó karakter, de arra nem számíthattunk, hogy már az első naptól kezdve lesznek vitái. Sorra jöttek a veszekedések, és annyira elege lett, hogy azt mondta, inkább hazamegy.

Soron kívül USGS: eddig legalább 100 utórengés volt Törökországban

Végül nem ment haza, és azóta megint kilátásba helyezte ezt az opciót, miután az Exatlon Hungary sztárjával volt egy komolyabb balhéja. Nagyon elege lett, többször is elkáromkodta magát, és nem akarta elfogadni a csapattársa bocsánatkérés.

Időközben rájött, hogy mitől ilyen feszült, mi okozza benne ezt az egészet, amit valójában egyvalakinek köszönhet. Nem várt módon Vajtó Lajost nevezte meg, aki kinevezett csapatvezetőként dolgozik, bár már látni, hogy a nézők közül sincs mindenki oda érte.

Legutóbb, amikor odaszólt Dudás Mikinek a múltja kapcsán, többeknél kiverte a biztosítékot. Miki azonban okosan tűrte, higgadtan reagált, de megjegyezte, hogy erre azért nem számított, főleg egy korábbi sportolótól.

Viki azt mondja, Lajos az oka annak, hogy sokszor megmagyarázhatatlanul idegességet érez. „Feszültséget belülről, és ez Lajos miatt van.” A színésznő úgy érzi magát, mintha egy katonaságban lenne, ahol még viccelődni sem lehet, mindig csak a munkára kell koncentrálni, így ellazulni sem tudnak. „Ettől én olyan szinten be tudok feszülni…”

Még több bulvár: Farm VIP 3: Vajtó Lajos nem hajlandó bocsánatot kérni Dudás Mikitől