Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
348,33 Ft
Euró
378,67 Ft
Font
441,46 Ft
Bitcoin
40,942 $

Változékony, de leginkább borult idő vár ránk szombaton

Noha egyes területeken délután várható napsütés, javarészt borongós, záporokkal tarkított napra érdemes készülni.

Fotó: Depositphotos
Belföld

Borbély Fanni

Szerkesztő

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint pénteken országszerte erősen felhős vagy borult lesz az ég, szakadozás, csökkenés csak szombaton a déli óráktól kezdve várható délnyugat felől.

Az ország északnyugati harmadán tartósan borult marad az ég. Pénteken a csapadékzóna kelet, északkelet felé haladva sokfelé okoz esőt, majd éjszaka délnyugat felől újabb csapadékrendszer érkezik, amelyből szombaton szórványosan eső, zápor, a Dunántúlon akár egy-egy zivatar is előfordulhat.

Délutántól a legtöbb helyen csökken a csapadékhajlam, azonban az északkeleti országrészben továbbra is tartós esőre számíthatunk. Pénteken a déli szél több helyen élénk lesz, a magasabban fekvő helyeken és délkeleten erős széllökések is előfordulhatnak, estétől a szél fokozatosan északnyugativá fordul és szombaton napközben erős lesz, de a magasabban fekvő helyeken akár viharossá is fokozódhat.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 2 és 9 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet szombaton általában 6 és 12 fok között valószínű.

Az USA hadihajóját riasztották a Vörös-tengeren három kereskedelmi hajót ért támadás miatt

Három kereskedelmi hajót ért rakétatámadás a Vörös-tengeren, ami miatt az USA hadihajójának kellett akcióba lendülnie.

Az agrárgazdasági kamara új cégével segíti a vadkárt szenvedett gazdálkodókat

A NAK bejelentette, céget alapít, hogy peres ügyekben átvállalja a gazdálkodók jogos vadkárköveteléseinek behajtását, hogy az érintettek minél hamarabb hozzájussanak az őket megillető pénzhez.