Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
358,50 Ft
Euró
390,19 Ft
Font
463,02 Ft
Bitcoin
67,610 $

Szokatlan sajtótájékoztatót tartott a magyar válogatott

A magyar labdarúgó-válogatott rendhagyó módon, gyerekek részvételével tartott sajtótájékoztatót németországi edzőtáborában.

...svg content...Fotó: MLSZ
Sport

Kiss László

Szerkesztő

A magyar válogatott németországi főhadiszállásán tartott sajtóesemény ezúttal nem a megszokott módon zajlott. A válogatott meghívására ugyanis környékbeli, 6-14 éves gyerekek érkeztek, hogy kérdéseket tegyenek fel Kerkez Milosnak és Gulácsi Péternek. A legérdekesebb kérdéseket beküldő fiatalok mintegy 20 percen keresztül faggathatták a két labdarúgót.

A gyerekek kreatív és helyenként zavarba ejtő kérdéseket tettek fel, kitérve többek között a játékosok keresetére és a németek elleni taktikára. Soron kívül Elképesztő motoros tömeg jelent meg a felrúgott kisfiú lakhelyén Jászberényben

Gulácsit és Kerkezt azonban nem érte váratlanul a helyzet, rutinos nyilatkozóként kezelték a nehezebb kérdéseket is. Szóba kerültek személyes témák, például a kedvenc ételek, zenék és a focisták gyermekkori élményei. Az ifjú riporterek arra is kíváncsiak voltak, hogyan válhat belőlük profi labdarúgó.

“Az első perctől kezdve érezzük a helyiek szeretetét, csodálatos a vendéglátás itt Weilerben, és ez a sajtóesemény is megmutatta, hogy mennyire sokan kíváncsiak a magyar válogatottra. Én nagyon élveztem ezt a húsz percet, a gyerekek őszinte kíváncsisággal kérdeztek minket a pályafutásunkról, a profi futball kulisszáiról és néhány személyes kérdés is elhangzott. Kaptunk néhány nehéz kérdést is, de igyekeztünk mindenre válaszolni, remélem, a gyerekek is annyira jól érezték magukat ebben a rövid időben, mint amennyire mi” – nyilatkozta az mlsz.hu-nak Gulácsi Péter.

Újabb sokkoló állítások jelentek meg a gyermekbántalmazó karateedzőről

Egyre több sokkoló állítás jelenik meg a gyermekbántalmazó edzőről, újabb és újabb súlyos nyilatkozatokat adnak ellene.