Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,91 Ft
Euró
395,73 Ft
Font
468,43 Ft
Bitcoin
66,016 $

Szoboszlaiék önbizalommal telve rohannak neki az Európa-bajnokságnak

A magyar válogatott ismét összeállt, és ez már az a keret, mely ott lehet a közelgő Európa-bajnokságon.

...svg content...Fotó: A magyar labdarúgó-válogatott edzése a telki edzőközpontban 2024. május 27-én. A válogatott megkezdte felkészülést a közelgő Európa-bajnokságra. MTI/Szigetváry Zsolt
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Kevesebb mint egy hónap múlva rendezik meg a 2024-es Európa-bajnokságot, amire a magyarok egyenes ágon jutottak ki. Nagyon rég volt példa hasonlóra, és most minden adott ahhoz, hogy a lehető legjobb eredményt érjük el. Ugyan a csoport nehéz, nem lehetetlen, hogy végül Rossiék lesznek az egyik továbbjutók.

Mint arról korábban beszámoltunk, megérkezett a válogatott, megkezdték az alapozást a soron következő két barátságos meccsre az írek és Izrael ellen. Utána már minden élesben megy, és Svájc rögtön kemény ellenfélnek ígérkezik, majd jönnek a németek, akik abszolúte favoritok, és talán a tornának is. Soron kívül Vitézy azonnal reagált Karácsony bejelentésére – szerinte Karácsony akár le is mondhatna

„Tisztában vagyunk azzal, hogy nehéz csoportba kerültünk, bár talán nem annyira, mint a legutóbbi Eb-n. De nem ijedünk meg a kihívásoktól, magabiztosak vagyunk, és tudjuk, hogy bármelyik riválissal szemben van esélyünk a győzelemre, ahogyan ki is kaphatunk.” – mondta Rossi a soron következő felkészülési meccs előtt.

Annyit tehet a magyar válogatott, hogy a lehető legjobban felkészülnek, és önbizalommal telve vágnak neki a tornának. Rossi reméli, a szerencse is melléjük áll, amivel néha hadilábon állunk, de talán most kijön az a bizonyos lépés.

„Amit mi meg tudunk tenni, az az, hogy a lehető legjobban felkészülünk, önbizalommal telve vágunk neki a tornának, és reméljük, hogy a szerencse is mellénk áll, ahogyan erre nemcsak a futballban, hanem az élet minden területén szükség van.”

Liner/MTI