Dollár
395,18 Ft
Euró
409,30 Ft
Font
473,64 Ft
Bitcoin
16,831 $

Szexi szuperhősnek öltözött Paris Hilton Halloweenkor

Fotó: Paris Hilton amerikai közéleti személyiség az amfAR, az Amerikai AIDS-kutatási Alapítvány gáláján New Yorkban 2017. február 8-án. (MTI/EPA/Alba Vigaray)
not image

Hujber Dávid

2022. november 1. - 18:10

Paris Hilton sem akarta kihagyni a lehetőséget, és szexi szuperhősnek öltözött, ami nagyon jól áll neki, és ezzel nemcsak mi értünk egyet.

Halloween idején a felnőttek is gyerekké válnak, mert mindannyian imádunk átalakulni, néha mások lenni, mint a hétköznapokon. Nincs is ezzel semmi gond, hiszen erről is szól az élet, a szórakozásról.

Soron kívül Navracsics reagált az EU-s pénzek érkezésére: 2023-ban megkaphatjuk a 100 százalékot

Magyarországon is kezd nagy hagyománya lenni ennek, bár a farsanggal már korábban adott volt a dolog. Igaz, Halloween más, sokkal trendibb és számos ilyen bulit tartanak a hazánkban, másolván a külföldi trendeket.

A világsztárok jelmezeit pedig nagyon nehéz felülmúlni, amik néhol sok milliós tételt jelentenek. Már csak emiatt is sem könnyű versenyezni velük, miközben hollywoodi maszkmesterek vannak a segítségükre.

Néhol pedig elég egy kölcsönzött jelmez, amivel szintén nagyot lehet aratni. Sok esetben azonban a sztároknak személyre szabottan készülnek ezek a különleges jelmezek, amik bejárják a világot.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.