Szexi szelfivel tért vissza Tóth Gabi

Fotó: Instagram/Tóth Gabi
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Tóth Gabi a nyár végén is aktív, most épp egy szexi szelfivel hívta fel magára a figyelmet az Instagram oldalán.

Tóth Gabi gyakorlatilag a karrierje eleje óta szembesül azzal, hogy egyesek nem kedvelik őt. Az évek múlásával egyre megosztóbbá vált a személyisége, és durvábbnál durvább támadásokat kapott.

Soron kívül Három kontinensen rendezik meg a 2030-as világbajnokság meccseit

Krausz Gábor, a férje fontos támasz volt számára, majd nemrég jött a hivatalos bejelentés, miszerint már nincsenek együtt. Gábor azóta elhagyta a közös házat, ahová nemrég költöztek be, és hosszú időre terveztek.

Valami közben történhetett, és sokan várják a magyarázatot, elsősorban Gabitól, mert róla pletykálják, hogy már új szerelme van. A férfiról is sokat írtak, egyelőre azonban semmilyen szinten nem erősítették meg ezt a felek.

Közös fotót sem posztoltak, amin keresztül kimondanák, hogy egy pár. Ezek a dolgok még váratnak magukra, és most más miatt is támadják Gabit, miután kiderült, megint összeveszett Majkával a Sztárban Sztár leszek! új évadában.

Gabi láthatóan igyekszik boldog lenni, nem vonult igazán háttérbe. Ezúttal egy szexi szelfivel köszönt be, sminkelt arccal, amit erre a linkre kattintva nézhettek meg, de csak korlátozott ideig, szóval hajrá.