Clouds
21 Budapest
Dollár
359,84 Ft
Euró
391,08 Ft
Font
446,05 Ft
Bitcoin
23,736 $

Rendkívül szexi fotók jelentek meg Rihannáról

Fotó: Rihanna barbadosi énekesnő-színésznő az ötödik alkalommal megrendezett, Diamond Ball jótékonysági rendezvényen New Yorkban 2019. szeptember 12-én. Az est bevételét a Rihanna nagyszüleiről, Clara és Lionel Braithwaite-ről elnevezett alapítvány javára fordítják. MTI/EPA/Peter Foley
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Hamar milliók like-olták a fotókat, ami nem csoda, mert a sztáranyuka nagyon nagy formában van, és imádják őt az emberek.

Rihanna népszerűsége töretlen, és noha mintha csak tegnap lett volna, amikor a 2000-es évek elején beindult a karrierje, már ő is elmúlt 34 esztendős. Február 20-án ünnepli a 35. születésnapját, immáron édesanyaként.

Soron kívül Rövidke napsütés után csapadék vár ránk hétfőn

Nagyon fiatalon vált világhírű énekesnővé, és voltak idők, amikor szinte minden róla szólt a bulvársajtóban. A fiatalos lendülete és megjelenése azóta sem változott, alig öregedett valamit, kiválóan néz ki.

Ugyanakkor jegyezzük meg, 35 évesen továbbra is fiatalnak mondhatja magát az ember, és az a legfontosabb, hogy odabent mit érez. Rendkívül nagy a potenciál a testben és a lélekben, sokkal többet hozhatunk ki magunkból, mint azt gondolnánk.

Többek között erre is jó a közösségi média, ami egy sor motivációt ad arra, hogy igenis tegyünk önmagunkért. Rihanna világhírű énekesnőként mindig középpontban lesz, így az ő élete soha nem lehet olyan nyugodt, mint kellene.

Ettől függetlenül ugyanúgy megtalálhatja a boldogságot, a helyes utat ahhoz, hogy kiteljesedjen. Ha őt fotózzák, akkor mindig izzik a levegő, valahogyan ráérez a legszexibb pózokra, és közben hiteles marad.

Még több bulvár: Rátkai Mimi szuper-elegánsan mutatta meg magát