Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
367,48 Ft
Euró
392,41 Ft
Font
457,80 Ft
Bitcoin
61,617 $

Na ne, mennyire szexi Exatlon-Lilkó ebben a bikiniben…

Ha valakinek nem kell aggódnia a nyári formája miatt, az Kocsis Lilkó, aki minden évszakban bombatesttel jelenik meg.

Fotó: Instagram/Kocsis Lili
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Az Exatlon Hungary harmadik évadjának egyik nagy kedvence volt Lilkó, akiről több néző is azt gondolta, hogy igen hamar ki fog esni. Sőt, voltak olyanok hangok is, akik sportszerűtlenül azt kívánták, hogy essen ki a profi táncbajnok.

Lilkó mintha érezte volna ezeket a negatív energiákat, és napról napra egyre feljebb kapcsolt. Szinte minden egyes nap legyőzte önmagát, és voltak nagyon erős hetei is, független attól, hogy lelkileg számára sem volt könnyű. Soron kívül Szentkirályi Alexandra: „Kiszabadítjuk Budapestet Gyurcsány fogságából”

Sőt, párbajt is nyert, amivel bizonyította, hogy igenis helye van a versenyben, és nagyon keményen küzdött. Ezzel sokakat állított maga mellé, bizonyítván, hogy a kisebb termete ellenére is képes felvenni a harcot.

Ez a kép most nagyon extrán pirít Tóth Andiról, micsoda csajbanda

Az sem volt kérdés, hogy az ő formája volt az egyik leglátványosabb, szinte semmi felesleg nincs rajta. Ez még inkább látszik, ha bikinit húz magára, ami maximálisan kiemeli az adottságait, amire sokan irigykedhetnek.

Lapozó: 1 2

Kiesett a Manchester City és az Arsenal a Bajnokok Ligájából

Az Arsenal már a rendes játékidőn belül kiesett a Bajnokok Ligájából a Bayern München ellen, addig a Manchester City és a Real Madrid hosszabbítást játszott.

Akár háromszor annyit is kereshet egy másodosztályú focista, mint az átlag magyar

Révész Bálint szerint jelenleg 2 millió forint a plafon, de az átlag 600 ezer és 1,3 millió között keres. Ha pedig a csapat jól teljesít, erre különböző bónuszok is rájönnek.