Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,96 Ft
Euró
396,30 Ft
Font
468,98 Ft
Bitcoin
65,361 $

Szeretetotthonból tűnt el egy 92 éves nyugdíjas

Jelenleg is keresik a rendőrök azt a 92 éves idős nyugdíjas nőt, aki egy szeretetotthonból tűnt el, és még csak életjelet sem ad magáról.

...svg content...Fotó: police.hu
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

A 92 éves Gombaszögi Emma a Jó Pásztor Evangélikus Szeretetotthonból tűnt el május 23-án 17 óra körül. Azóta nem látták, semmit nem tudnak róla, és az idős nő még csak életjelet sem adott magáról. Emiatt a rendőrség a lakosság segítségért kéri, hogy minél hamarabb megtalálják az eltűnt személyt.

Gombaszögi Emma körülbelül 170 cm magas, vékony testalkatú. Középhosszú, ősz haja van, amit hátra szokott fésülni.Eltűnésekor rózsaszín csíkos, cipzáros kardigánt, fekete pamutnadrágot, zoknit és világos papucsot viselhetett – írja a rendőrség. Soron kívül Gyorsabbá és egyszerűbbé válik a C-kategóriás jogosítványok megszerzése

Bárki, aki segíteni tud az ügyben, az hívja a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányságot a 06-76/513-356-os számon, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es segélyhívó számon.

Fotó policehu

Rossi szerint Gündogan egyértelműen szabálytalan volt, dühös a játékvezetőre

Minden Marco Rossi arcára volt írva, aki szerint a nap leggyengébb teljesítményét a játékvezető nyújtotta.

Listán azok a repülőutak, ahol a legnagyobb eséllyel kell turbulenciával számolni

A 2023-as utazási adatokat elemezve állapították meg, várhatóan melyek lesznek idén azok a repülőutak, ahol nagy eséllyel tapasztalhatnak az utasok turbulenciát.