Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
356,84 Ft
Euró
386,47 Ft
Font
454,21 Ft
Bitcoin
69,477 $

Válságba kerülhetett Kárpáti Rebeka és milliárdos szerelmének kapcsolata

Egy, a párhoz közel álló ismerős szerint valóban aggasztó a helyzet, hiszen a fiatal szépség már a gyűrűjét sem hordja. Az üzletember viszont nem adja fel, szeretné visszahódítani menyasszonyát.

...svg content...Fotó: Instagram/Kárpáti Rebeka
Style

Koós Alexandra

Szerkesztő

Mint ismert, Kárpáti Rebeka és a 17 évvel idősebb párja, Lénárd András 2023 nyarán találtak egymásra, idén januárban pedig már arról érkezett hír, hogy a fiatal szépségkirálynőt eljegyezték. Többen is arra következtettek abból, hogy az influenszer egy hatalmas gyémántgyűrűvel az ujján jelent meg, de Kárpáti később meg is erősítette, hogy párjával valóban eljegyezték egymást.

Bár az eljegyzésről nem árult el részleteket, arról igen, milyen lagzira nem vágyik. Mint mondta, egyáltalán nem szeretné, ha minden csak a külsőségekről és a tökéletességről szólna, ezáltal nem álmodik nagyon nagy, habcsókos esküvőről. De azt is bevallotta, hogy régóta szeretne édesanya lenni, ugyanakkor semmit sem akar siettetni, így is boldognak és szerelmesnek érzi magát. Soron kívül Autoimmun betegségekre utalhat az, ha valakit gyakran gyötörnek rémálmok

Ám a hírek szerint viharfelhők kezdtek gyülekezni kettejük tündérmeséje körül: úgy tudni, válságba került a párkapcsolatuk. Bár a Csíki Sör tulajdonosa nem reagált a Blikk ezzel kapcsolatos megkereséseire, a fiatal szépség pedig korábban elmondta, egyáltalán nem szeretne a magánéletéről beszélni, egy közeli ismerősük szerint valóban hullámvölgybe került a kapcsolatuk.

„Eddig nagyon boldog és kiegyensúlyozott volt a kapcsolatuk, az eljegyzés után is a fellegekben jártak, és már tervezgették az esküvőt. Az utóbbi pár hétben azonban valami probléma adódott kettőjük között, ami talán a kapcsolatuk végét is jelentheti. Nem tudom a pontos okát, de komoly dologról lehet szó, ha Rebeka a gyűrűt is levette” – mondta az informátor.

„Ettől függetlenül szerintem itt még nincs minden véglegesen eldöntve, máskor is volt már döccenő a kapcsolatukban, amit helyre tudtak hozni” – tette hozzá. A lap egy másik forrás értesüléseire hivatkozva még megjegyzi, a milliárdos nagyon szeretne kibékülni: folyamatosan küzd azért, hogy minden újra a régi legyen, és már nem először küldött hatalmas rózsacsokrot vagy más ajándékot.

Kövér László elmondta, miért nagyon fontos az embereknek a Fideszre szavazniuk

Kövér László szerint ilyen súlyos kihívás előtt még nem állt Európa és Magyarország, ami egyúttal azt is jelenti, soha nem volt akkora tétje az uniós választásnak, mint most.