Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,48 Ft
Euró
383,68 Ft
Font
450,38 Ft
Bitcoin
68,847 $

Számukra elképesztő fordulatokat tartogathat a május

Egy nem várt találkozás vagy egy munkahelyi változás is fordulatokat hozhat egyes csillagjegyek életében.

...svg content...Fotó: Unsplash
Egészség/Életmód

Koós Alexandra

Szerkesztő

Itt a jó idő, amikor alig várjuk, hogy a szabadban töltsük az időnket: kiránduljunk, utazzunk vagy csak kiüljünk beszélgetni egy hangulatos vendéglő teraszára. A több napsütéstől pedig a kedvünk is jobb, amely által abban bízhatunk, hogy ez a hónap csak jókat tartogathat számunkra, ám van három csillagjegy, akikre ez különösen igaz.

Ők ugyanis elképesztő változásokra, hihetetlen fordulatokra és régóta vágyott izgalmakra számíthatnak. Melyek ezek a csillagjegyek? Nézzük is meg szép sorjában. Az első, aki felkerült erre a képzeletbeli listára, az az Oroszlán, aki a karrierje szempontjából tapasztalhat hatalmas változásokat, ami kétségkívül elég jól hangzik. Soron kívül Magyar Péter ott lesz a köztévé vitáján

Számára egy olyan ajánlat érkezhet, ami teljesen átformálja az életét, sőt, még költözést vagy több utazást is jelenthet, amely által megvalósíthatja az álmait. A nyüzsgés és a kihívások minden bizonnyal hiányozni fognak neki, de éppen ez adja meg az izgalmat, amire oly régóta várt, élvezze hát ki minden pillanatát – írja az elle.hu.

A másik szerencsés jegy a Vízöntő, aki egy olyan személlyel fog találkozni, aki iránt azonnal kötődést érez majd. Eleinte talán nem érti majd, hogy lehet valakit ilyen gyorsan megszeretni, de később fel fogja ismerni, hogy az élet tele van meglepetésekkel. Ez az új ismeretség pedig az is lehet, ami miatt ebben a hónapban határozottabban kiáll majd magáért és a céljaiért.

De az sem kizárt, hogy május végére teljesen más irányba fog fordulni az élete. Míg az utolsó jegy, aki helyet kapott a listán, a Halak, aki végre elérkezett ahhoz a ponthoz, ahol lezárja a múltat, s nyitni fog az újdonságok felé. Ennek köszönhetően új barátokra tehet szert a következő hetekben, és a szakmai életében is előrelépés várható. De egy új hobbi felfedezése, s egy váratlan szerelem is a láthatáron van.