Szenzációs platformer játékot tölthetünk le teljesen ingyen

not image

Kulcsár Péter

2020. június 25. - 09:28

A retró játékok szerelmesei örülhetnek, ugyanis egy igazán érdekes game-et zsebelhetnek be.

A retró játékok szerelmesei örülhetnek, ugyanis egy igazán érdekes game-et zsebelhetnek be.

A múlt héten a fejlesztők bejelentették, hogy a rajongók által készített 2D-s Rayman Redemption végre elérhetővé vált PC-n, a mai napon pedig az is kiderült, hogy a teljes verziót ingyenesen kaparinthatjuk meg.

A Rayman Redemption lényegében az eredeti, 1995-ös Rayman újragondolt változata, amelyben rengeteg új tartalmat, vadonatúj világokat, pályákat, minijátékokat és gyűjthető itemeket kapunk.

Mivel egy teljes értékű címről van szó, így nem kell tartani attól, hogy a Ubisoft esetleg leállítja a letöltéseket. Ha mégis így történne, alternatív oldalakról továbbra is beszerezhetjük a 2D-s ugrálós kalandjátékot.

A game megálmodója és egyben fő dizájnere, Ryemanni három éve dolgozott a projekten, melynek gyümölcse egészen parádésra sikerült.

A Rayman Redemption-t erre a linkre kattintva telepíthetjük számítógépünkre. A játék összesen 972 MB tárhelyet igényel, természetesen hiba nélkül fut Windows 10 operaciós rendszereken, azonban Linuxon és MacOS-en valószínűleg harmadik féltől származó alkalmazásra lesz szükségünk az elindításához.

Kapcsolódó hír:

https://liner.hu/uj-funkciok-is-erkeztek-a-legujabb-xbox-frissitessel/