Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
369,55 Ft
Euró
396,27 Ft
Font
468,93 Ft
Bitcoin
61,332 $

Szenzációs játékokat kaparinthatunk meg teljesen ingyen az Epic Games Store-on

Az amerikai videójáték-ipari óriás ismét fantasztikus ajánlattal állt elő, amit kár lenne kihagynunk.

Smart
Author image

Kulcsár Péter

Szerkesztő

Az amerikai videójáték-ipari óriás ismét fantasztikus ajánlattal állt elő, amit kár lenne kihagynunk.

Iskolakezdéshez közeledvén egyre több platform döntött úgy, hogy még egy utolsó hajrát indít a gamerek elcsábítása érdekében – elég csak például a PS Store vagy az Xbox webáruházának legutóbbi akcióira gondolnunk. Soron kívül Kunhalmi Ágnes: a Tisza Párt sikerét elsősorban az ellenzéki pártok marakodása táplálta

A legnagyobb dobással mégsem a konzolgyártók szolgáltak, hanem az Epic, ahol egy igazán fantasztikus címet tettek egy héten keresztül teljesen ingyenessé. Az amerikai platformtól már megszokhattuk, hogy havonta négy-öt játékot bérmentve kínál a játékosoknak, a felejthetetlen májusi GTA V odaajándékozását talán senki sem tudja majd felülmúlni.

Augusztus utolsó hetében sem kell csüggednünk, ugyanis a Shadowrun Collection-ön kívül nem mást, mint az eredeti Hitmant is ingyen tölthetjük le PC-nkre, feltéve, ha van Epic felhasználói fiókunk és telepítettük az Epic Game Launchert.

A Hitman egészen korszakalkotó játéknak számított a maga idejében – a sztereotip jellemvonásokkal rendelkező Agent 47 ügynököt arra képezték ki, hogy a lehető leghatékonyabb módon hajtsa végre a bérgyilkosságokat.

A megfontolt, hidegvérű, kopasz Agent 47 bőrébe bújva lenyűgöző helyszíneken tervezhetjük meg a tökéletes gyilkosságokat, kiemelnénk Sapienza városát, ahol bejárhatjuk a lélegzetelállító tengerpartot, a bámulatos luxusvillákat, de felfedezhetjük a titkos földalatti laboratóriumokat is.

A Shadowrun Collection-ben lényegében egy trilógiát kapunk meg, mindegyik rész klasszikus RPG-nek számít, ezért hosszú órákat tölthetünk el a leginkább cyberpunk műfajba sorolható game mellett. A Földön minden ember egy varázslat hatására orkká és manóvá változott, a célunk pedig az lesz, hogy megakadályozzuk a teljes népesség átalakulását.

Mindkét game egészen szeptember 3-ig lesz ingyenes, utána sajnos már hiába helyezzük be a kosarunkba, fizetnünk kell értük, így jól tesszük, ha még időben ellátogatunk az Epic hivatalos weboldalára.

Ne hagyd ki:

https://liner.hu/ket-fantasztikus-ingyenes-jatek-erkezik-a-ps-plus-kinalataba-szeptemberben/