Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
371,98 Ft
Euró
398,34 Ft
Font
471,86 Ft
Bitcoin
66,820 $

Szentkirályi máris elintézett valamit, amihez további fél évet kértek Karácsonyék

Szentkirályi Alexandra ezúttal a vállalati országbérlet kapcsán jelentkezett, mely láthatóan nagy siker.

...svg content...Fotó: Facebook/Szentkirályi Alexandra
Belpolitika

Szabó Kata

Szerkesztő

Szentkirályi Alexandra, a Fidesz főpolgármester-jelöltje úgy fogalmazott, Gyurcsány Ferenc emberei szabályosan kifosztják Budapestet. Többek között ennek is véget vetne, de nemcsak ő váltaná le Karácsony Gergelyt, hanem sokan mások is, viszont az eddigi közvélemény-kutatások még mindig a jelenlegi városvezetőt tartják a fő esélyesnek.

Ez a legutóbbi két választási vita után sokat változhat, és Sebestyén Balázs is azt szeretné, ha új főpolgármestere lenne Budapestnek. A híres tévés és rádiós Vitézy Dávid mellett teszi le a voksát, benne látja azt a lehetőséget, ami szerinte jó lenne Budapestnek, az ott élőknek és az ingázóknak egyaránt. Soron kívül Folyamatosan melegszik a Balaton vize, valahol már csaknem 23°C-os

Szentkirályi is ideális jelölt, aki a Fidesszel a háta mögött rendkívül gyors és látványos változásokat tudna elérni Budapest élén. Most épp a vállalati országbérletről írt pár sort, ami egy hétvége alatt tarolt, már közel 2000 érintett vette igénybe a MÁV-VOLÁN-járatokon való ingyenes utazást biztosító megoldást.

„Már most több mint 1848 bizonyíték van arra, hogy szükség volt a gyors munkára a BKK- és BKV-dolgozók vállalati országbérletéhez! Mindössze egy hétvége alatt közel kétezer érintett vette igénybe a MÁV-VOLÁN-járatokon való ingyenes utazást biztosító megoldást.” – írta a Facebook oldalán Szentkirályi.

Azt mondja, a kérdés megoldására Karácsonyék további fél évet kértek. „Ennek azonnali elintézéséért dolgoztam Lázár János miniszterrel. Csak emlékeztetőül: a kérdés megoldására a Főváros további fél évet kért… A budapestiek azonban a fontos ügyekben nem várhatnak karácsonyig, sem Karácsonyra. Változást Budapesten!”

Karácsony Gergely egyvalakinek külön köszönetet mondott

Egyvalakinek különösen nagy hálával tartozik Karácsony Gergely, aki őszintén beszélt erről egy nyílt posztban.