Dollár
422,51 Ft
Euró
408,62 Ft
Font
459,91 Ft
Bitcoin
19,080 $

Szimplán elájulsz Szente Gréti combizmától, bikiniben

Fotó: Instagram/Szente Gréti
not image

Hujber Dávid

2022. július 29. - 01:05

A fiatal lány szinte a maximumot hozza ki magából, még mindig csak a 20-as évei legelején jár, és már most sokat tett le az asztalra.

Szente Gréti egycsapásra hatalmas sztárrá vált, miután a TV2 lehetőséget adott számára az Exatlon Hungary harmadik évadában. Enyhén szólva is élt ezzel a lehetőséggel, hiszen megnyerte a versenyt, a 15 milliós fődíjat.

Soron kívül Figyelmeztette a drukkereket az MLSZ az olaszok elleni meccs kapcsán

Mindez, ha nem lenne elég, egy év múlva visszatért Dominikára az All Stars évadban, amit ugyancsak megnyert, és megint 15 millió forinttal lett gazdagabb. Ezzel gyakorlatilag meg is határozhatja a következői éveit, rengeteget terhet vehetett le a vállairól.

Mivel valóban ő volt a legjobb, teljesen megérdemli a sikert, és a csillogást, amiben a közösségi médiában van része. Az Instagramon több ezren like-olják a posztjait, ő pedig cserébe nagyon aktív.

Igazi álomnyaralót kínál eladásra Vasvári Vivien, 219 millió forint az ára

Napi szinten posztol, néha többször is, függően attól, épp mit csinál. Ha nyaral, akkor általában aktívabb, és ezúttal is látványos fotók készültek róla. Legutóbb a combizmait villantotta meg a part szélén, amit sokan díjaztak.

Lapozó: 1 2