Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
359,35 Ft
Euró
388,19 Ft
Font
456,46 Ft
Bitcoin
67,425 $

Szemeteszsáknak álcázta magát egy tolvaj, hogy ellopjon egy kézbesített csomagot (videó)

Az Egyesült Államokban a futárok az ajtó előtt hagyják a csomagokat, majd erről fotót és értesítést küldenek a címzettnek. Ezúttal a címzett hiába kereste csomagját.

...svg content...Fotó: Unsplash/Anastasia Nelen
Epic

Borbély Fanni

Szerkesztő
TÉMÁK

Az Egyesült Államokban kicsit másképp működnek a futárszolgálatok: a futárok az ajtó előtt hagyják a csomagokat, majd egy fotót és értesítést küldenek a címzettnek a sikeres kézbesítésről. A lakóházakra felszerelt kamerákon pedig jól látszik, ahogy a futárok megérkeznek, lerakják a csomagot és továbbállnak, így pedig jóval nehezebb megúszni a csomaglopásokat.

Néhány ravasz bűnöző azonban megtalálta a módját, hogy elkerülje a felismerést, történetesen szemeteszsáknak álcázva magát. Omar Gabriel Munoz volt a trükkös tolvajok legutóbbi áldozata, aki értetlenül állt, amikor a múlt hónapban kaliforniai otthona küszöbén nem találta a két iPhone-töltőt tartalmazó csomagot. Soron kívül Több mint 5,5 millió alkalommal töltöttek le pénzlopó appokat a Play Áruházból

Megkapta az értesítést, hogy a csomagot kézbesítették, így arra számított, hogy az ajtó előtt találja azt, ám amikor megnézte kameráinak felvételeit, egy fekete szemeteszsák aljából előbukkanó fehér cipőt látott, mely az ajtaja felé csoszogott. Az alatta lévő, teljesen összegörnyedt személy lassan elindult visszafelé a betonúton, majd felszívódott.

Munoz a Fox Newsnak nyilatkozva osztotta meg, hogy bár először nagyon mérges volt, a videót látva elszállt a dühe és csak nevetni tudott az egészen:

„Először eléggé dühös voltam, de amikor újra láttam a videót, nevettem, mert az emberek manapság nagyon kreatívak.”

Nincsenek megszűrve a kérdések Orbán Viktor sajtótájékoztatóin

Kovács Zoltán tisztázta, szó sincs arról, hogy meg lennének szűrve a kérdések Orbán Viktor sajtótájékoztatóin.

Helyreállt az 1-es villamos közlekedése

Újra teljes vonalon jár a 1-es villamos, miután az óbudai tűzoltók megoldották a kérdést a Vörösvári úton.