Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,16 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
62,175 $

Hosszú időbe telt, de legyőzték a tűzoltók a lángokat Szemenyénél

Hosszú órákon át harcoltak a tűzoltók a lángokkal Szemenyénél, de végül sikerrel jártak, eloltották a lángokat.

Fotó: Facebook/BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság
Baleset

Takács Petra

Szerkesztő

Az elsők között számolhattunk be Szemenyénél tapasztalt hatalmas tűzről. A tűzoltók ádáz harcot vívtak a méretes lángokkal, amik egyre csak terjedtek, de szerencsére idővel meg tudták akadályozni a továbbterjedést.

A Katasztrófavédelem legfrissebb tájékoztatása szerint eloltották a lángokat a Vas vármegyei Szemenye határában, a 8-as főút mellett, ahol hétfőre virradó éjszaka tűz ütött ki egy műanyag hulladékokat feldolgozó üzem területén.

A kiadott közleményben azt írják, több ezer négyzetméteren égett a bálákban, négy-öt méter magasra felhalmozott hulladék. A lángokat a sárvári, a körmendi, a szombathelyi, a zalaegerszegi, az ajkai, a keszthelyi és a győri hivatásos, a vasvári önkormányzati, valamint a hosszúperesztegi, a kámi, a szombathelyi, a rumi és a csehimindszenti önkéntes tűzoltók fékezték meg.

A munkálatokat, amelyeket erőgépek is segítettek, egy ideig a Vas Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatóhelyettese, majd a tűzoltósági főfelügyelő irányította, a Zala vármegyei katasztrófavédelmi mobil labor pedig méréseket végzett a helyszínen.

Ceglédi Zoltán keményen nekiment Magyar Péternek a közösségi médiában

A politikai elemző szerint ő még akkor is „itt lesz”, amikor a jogászt „ejti” majd az ellenzéki nyilvánosság. Ezzel arra reagált, hogy Magyar – feltehetően – új ellenzéki párt megalapításába kezd.