Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,16 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
61,872 $

A tűzoltók megakadályozták a hatalmas tűz továbbterjedését Szemenyén

Továbbra is zajlanak az oltási munkálatok Szemenyén, ahol víz- és habsugarakkal oltják a hatalmas tüzet.

Fotó: Unsplash/Joachim Pressl
Baleset

Takács Petra

Szerkesztő

Mint arról korábban beszámoltunk, óriási tűz ütött ki Szemenyén egy műanyag hulladékot feldolgozó üzemben. A Katasztrófavédelem azt írja, a nagy erőkkel dolgozó tűzoltók megakadályozták a lángok továbbterjedését a Szemenye község határán fekvő, műanyag hulladékot feldolgozó üzemben, és a Vas Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatóhelyettesének irányítása mellett víz- és habsugarakkal folyamatosan oltják a tüzet.

A kiadott közleményben foglaltak szerint 5000 négyzetméternyi területen hatalmas lángokkal égett a négy-öt méter magasra felhalmozott és bálákba rendezett hulladék. Három habsugárral a terület felét lefedték és megszüntették az intenzív lángolást.

A négy-öt méter magasra felhalmozott bálákat folyamatosan bontják erőgépekkel, és felét már le is bontották. A Zala vármegyei katasztrófavédelmi mobil labor mérései nem mutattak ki a normálistól eltérő értékeket a környező településeken, csak enyhe füstszagot éreztek néhol.

Szoboszlai visszatért, a 99. percben nyert a Liverpool

Szoboszlai Dominik visszatért a Liverpoolnál a sérülését követően, de egy több mint nehéz meccsen vannak túl a Nottingham Forest ellen az angol bajnokságban.