Clouds
21 Budapest
Dollár
344,61 Ft
Euró
369,21 Ft
Font
428,54 Ft
Bitcoin
25,754 $

Vízben villantotta meg tökéletes alakját Szécsi Debóra

Fotó: Instagram/Szécsi Debóra
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Szécsi Debóra formája a vízben még látványosabban mutat, Cooky több mint szerencsés férfinak mondhatja magát, hogy ilyen párja van.

Szécsi Debóra és Cooky együtt táncoltak a Dancing with the Starsban, ami mérföldkő volt számukra. Debóra profi táncosként vett részt a versenyben, így kézenfekvő volt, hogy a férje oldalán lép színpadra.

Soron kívül Eltűnt egy 17 éves bakonyoszlopi lány, a rendőrség a lakosság segítségét kéri

Hasonlóra azelőtt nem volt példa a DWS-ben, és azóta sem, így mindenki kíváncsi volt arra, hogyan teljesít a sztárpár. Cooky sok kritikát kapott, a zsűri sem kímélte, de mindig igyekezett javítani a teljesítményén.

Végül eljött az a bizonyos pont, amikor már nem volt visszaút. A sors furcsa fintora, hogy épp akkor szavazták ki őket, amikor a legjobbak voltak, de így is rengeteg szép emlékre és élményre tettek szert.

Debóra kétgyermekes édesanyaként is nagyon nagy formában van, sokan álmodoznak arról, hogy ilyen vonalakkal rendelkezzenek. Emellett a természetes szépségét is dicsérik, és nem véletlenül van 145 ezer követője az Instagramon.

Legutóbb sellőként tért vissza, méghozzá egy olyan videóval, amiben a tökéletes fenékformája is megvillan. Cooky valóban rendkívül szerencsésnek érezheti magát, hogy egy ilyen nő mellett élheti az életét.