Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
361,64 Ft
Euró
391,93 Ft
Font
466,47 Ft
Bitcoin
66,468 $

Szandi visszautalta a pénzt, és elmentek a családhoz

Szandi nemcsak visszautalta a pénzt, amit a fellépésért kapott, ami végül elmaradt, hanem meglátogatta a családot.

...svg content...Fotó: Instagram/Szandi
Relax

Takács Petra

Szerkesztő

A híres énekesnő kellemetlen helyzetbe került a rossz információáramlás miatt, és sokan bántották a történtek után. Rendkívül rosszul esett neki, hogy olyan súlyos dolgokkal vádolták, és most ismét tiszta vizet öntött a pohárba.

„Megnyugodott a lelkem, pénteken visszautaltuk a pénzt a jótékonysági Alapítvány számlájára! A férfi aki a múlt heti madari rendezvényre kiközvetített engem, az Alapítvány vezetője, Daniela kérésére sem adta meg Neki a telefonszámunkat, így előzetesen semmit sem tudtunk arról, hogy a rendezvény egy mélyszegénységben élő család megsegítéséről szól.” – írta posztja első felében Szandi, aki mindenképpen segíteni szeretett volna. Soron kívül Hiába az embercsempészek elengedése, továbbra is túlzsúfoltak a hazai börtönök

Szandi nem adta fel, és hosszas keresgélés után rátaláltak a családra, majd ezt követően autóba ültek, hogy személyesen találkozhassanak velük, és tisztázzák a helyzetet. „Az interneten való hosszas keresgélés után pénteken sikerült felvennünk telefonon a kapcsolatot Danielával. Mostanra kiderült, hogy mind a ketten félre voltunk informálva. Ma egy felvidéki fellépésre menet Danielával, ezzel a csodálatos, segítőkész emberrel meglátogattuk a rászoruló családot.”

Rendkívül kedves embereket ismert meg Szandi a család személyében, akik igen rossz körülmények között élnek, és nagyon fáj a szíve, hogy csak utólag tudta meg, kinek a megsegítéséről szólt a rendezvény. „Rendkívül kedves emberek akik nagyon rossz körülmények között élnek és komoly segítségre szorulnak. Nagyon fáj a szívem, hogy csak utólag tudtuk meg, hogy kiknek a megsegítéséről szól ez a rendezvény. Ott a helyszínen hoztunk egy rossz döntést amit azóta is bánunk.”

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

Nagyon sajnálja Szandi a történteket, és bocsánatot kértek mindazoktól, akiknek fájdalmat okoztak ezzel. Reméli, lesz még mód arra, hogy kárpótolják őket, és hétfőn részletesen is nyilatkozni fog az ügy kapcsán. „Nagyon sajnálom, hogy így történt és elnézést kérünk azoktól akiket ezzel megbántottunk. Remélem, lesz még mód kárpótolni őket, mert mi nem ilyen emberek vagyunk, számunkra mindig is fontos volt a rászorulók megsegítése. Hétfőn reggel 7 óra után a Retro rádióban a Bochkor-ban fogunk erről nyilatkozni Danielával, az Alapítvány vezetőjével együtt.”

Akár családtagok is taníthatják majd a vezetést az új KRESZ-szabályok szerint

A Közlekedési Minisztérium új javaslatokat dolgoz ki a KRESZ megújítására, melyek között ott szerepel a családtagok által végzett vezetésoktatás lehetősége és az utánképzési rendszer átalakítása is.