Valami, amit talán még nem is tudtál Szandiról

Fotó: Instagram/Szandi
not image

Hujber Dávid

2022. január 14. - 01:07

Szandi egy rendkívül összetett karakter, aki nemcsak a zenében és a magánéletében találta meg a boldogságot, hanem az állatok szeretetében is.

Szandi nagyon régóta van a pályán, és most elsősorban nem a zene kapcsán beszélnénk róla, mert mindenki ismeri a karrierjét. Azt azonban kevésbé, hogy rengeteg állata volt a múltban, ó is hatalmas állatbarát.

Miután Szandi egy kifejezetten érzékeny lélek, biztosan nagyon jó hatással van az állatokra, emiatt is szeretik őt. Jó látni azt, amikor egy ember ilyen közeli kapcsolatot ápol az élőlényekkel, akikre sok esetben családtagként tekintünk.

„Már kiskoromban is nagyon szerettem az állatokat. Annyira, hogy a lakás tele volt velük.” – árulta le Szandi a hivatalos Instagram oldalán, aki rettentő hálás a szüleinek, hogy partnerek voltak ebben.

Szilágyi Liliána húgának levele mástól származhat

„Nem győzök hálát adni a szüleimnek, hogy partnerek voltak abban, hogy a mongol futóegértől, törpehörcsögtől, aranyhörcsögtől kezdve az afrikai versenyegéren, hullámos-, nimfa- és jákó papagájon át a deguig, tengerimalacig és békáig mindenféle állatot befogadhattunk.”

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.