Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,40 Ft
Euró
393,86 Ft
Font
459,89 Ft
Bitcoin
62,385 $

Valami, amit talán még nem is tudtál Szandiról

Szandi egy rendkívül összetett karakter, aki nemcsak a zenében és a magánéletében találta meg a boldogságot, hanem az állatok szeretetében is.

Fotó: Instagram/Szandi
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Szandi nagyon régóta van a pályán, és most elsősorban nem a zene kapcsán beszélnénk róla, mert mindenki ismeri a karrierjét. Azt azonban kevésbé, hogy rengeteg állata volt a múltban, ó is hatalmas állatbarát.

Miután Szandi egy kifejezetten érzékeny lélek, biztosan nagyon jó hatással van az állatokra, emiatt is szeretik őt. Jó látni azt, amikor egy ember ilyen közeli kapcsolatot ápol az élőlényekkel, akikre sok esetben családtagként tekintünk. Soron kívül Eltiltást kapott a Ferencváros edzője, Sztankovics

„Már kiskoromban is nagyon szerettem az állatokat. Annyira, hogy a lakás tele volt velük.” – árulta le Szandi a hivatalos Instagram oldalán, aki rettentő hálás a szüleinek, hogy partnerek voltak ebben.

Szilágyi Liliána húgának levele mástól származhat

„Nem győzök hálát adni a szüleimnek, hogy partnerek voltak abban, hogy a mongol futóegértől, törpehörcsögtől, aranyhörcsögtől kezdve az afrikai versenyegéren, hullámos-, nimfa- és jákó papagájon át a deguig, tengerimalacig és békáig mindenféle állatot befogadhattunk.”

Lapozó: 1 2