Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
363,07 Ft
Euró
393,64 Ft
Font
467,97 Ft
Bitcoin
64,423 $

Így ébredt Monacóban Szabó Zsófi és Shane Tusup

Nagyon dúl a szerelem az álompáros között, akik láthatóan egyre aktívabbak a közösségi médiában.

...svg content...Fotó: Twenty20
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Ennek a rajongók, követők nagyon örülnek, talán még azok is, akik nem kedvelik őket, mert újabb és újabb tartalmakat láthatnak róluk. Általában pontosan ezek az emberek követik a leginkább a sztárokat, ami a kérdések kérdése marad.

Zsófi és Shane nemigazán foglalkozik azzal, hogy ki és mit gondol róluk, vagy a kapcsolatukról, sokkal inkább egymásra koncentrálnak, és arra, hogy jól érezzék magukat. Adott a lehetőség, mert mindkét oldalról remek opcióik vannak arra, hogy igazán jól érezzék magukat. Soron kívül Ugrott a gyermekbántalmazó karateedző egyik legértékesebb díja

Mint arról korábban beszámoltunk, a sztáredző és az RTL Klub műsorvezetőnője a monacói hercegség felé vették az irányt. Aki nem járt még Monacóban, annak egy nap mindenképpen el kell utaznia a miniállamba, még akkor is, ha nem érdekli a fényűzés.

Nem minden a fényűzésről, a gazdagságról és az elit életérzésről szól Monacóban. Csodálatos a panoráma a hegyoldalról, ahonnan belátni az egész kikötőt, valóban páratlan élmény, nem beszélve az építészetről.

Lapozó: 1 2

Párizsi olimpia: 75 ezer katona és rendőr, 44 ezer sorompó és útlezárások tömkelege

Párizs utcáin rekordszámú rendőr és katona járőrözik, miközben a város a 2024-es nyári olimpiai játékok megnyitójára készül.