Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
362,44 Ft
Euró
392,16 Ft
Font
457,89 Ft
Bitcoin
60,988 $

Szabó Zsófi: Aki kedvel, nem dől be az alaptalan rágalmazásoknak téves állításoknak velem kapcsolatban

Szabó Zsófi pontosan ismeri a média előnyeit és hátrányait, mindkét oldalt megtapasztalta a hosszú évek alatt.

Fotó: RTL Magyarország/SajtóKlub
Relax

Szabó Kata

Szerkesztő

Szabó Zsófi nagyon régóta szerepel a hírességek, a sztárok világában. Egészen fiatalon vált ismertté a televízióban, köszönhetően a Barátok közt riválisának, a Jóban Rosszban című sorozatnak, amiben sokáig játszott. Akkoriban még egészen más volt az élete, a közösségi média sem létezett, mely gyakorlatilag az egész világot átformálta.

Az internet elterjedésével különböző fórumok jöttek létre, és Redditen nem kevés pletykát, hamis állítást, találgatást olvasni. Szabó Zsófi sem kerülhette ezt el, és mélységesen elszomorítja, hogy nem kevés cikk születik ezen hazugságokból, találgatásokból, vagy olyan kommentekből, amikben őt is bántják más hírességek mellett. Soron kívül Kiderült, mikortól lehet megvásárolni a magyar válogatott hazai meccseire a bérleteket

„Mélységesen elszomorít, hogy közszereplőként egy sokszor hamis pletykára alapozott komment miatt a bulvármédia támadásainak vagyok kitéve. Egyetlen lapkiadó sem engedhetné meg magának, hogy egy komment és a rosszindulat vezérelje a cikkek születését, vagy egy vélemény végül faktum legyen, és ebből címlapok szülessenek. Próbálom ezeket a felületeket, médiumokat tudatosan kizárni az életemből” – emelte ki a Glamour-nak adott interjújában Zsófi, amit érdemes elolvasni, sok érdekes kérdésre adott választ benne.

Zsófi számára az a fontos, hogy pontosan tudja, ki ő, és a nap végén bele tud nézni a tükörbe, miközben olyan emberek veszik körbe, akik szeretik. „Csak az a fontos, hogy én pontosan tudom, ki vagyok, a nap végén tükörbe tudok nézni, és olyan emberek vesznek körül, akik szeretnek. Másrészt meg kellett tanulnom kezelni, hogy az életben vannak traumák, rosszabb periódusok, amikor bizony pocsékul érzed magad. Fontos megélni ezeket is, nem szabad elnyomni a negatív érzéseket.”

Nem tagadja, hosszú volt az a tanulási folyamat, melynek ideje alatt megértette, a fejlődéshez, igenis ezekre a dolgokra is szükség van. Ugyan az élete sokszor nyitott könyvnek tűnik, távolról sem az, és csak nagyon kevesen ismerik őt igazán. Ennek kapcsán beszélt arról is a Glamour-nak adott interjújában, hogy azok, akik kedvelik, nem dőlnek be az alaptalan rágalmazásoknak, vagy épp egyes televíziós állításoknak.

„Aki kedvel, nem dől be az alaptalan rágalmazásoknak, téves állításoknak velem kapcsolatban. Néha persze nehéz egyensúlyt tartani abban, mennyit is mutassak magamból. Vannak pillanatok, amikor úgy gondolom, mennyire jó lenne, ha jobban beleláthatnának az érzéseimbe az emberek, de aztán rájövök, ezzel csak felületet adok azoknak, akik mindenáron bántani akarnak.”